[I/A][糞營運]Digimon ReArise(29) 無新活動玩

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
跟本主角光環
唔緊要 你個個禮拜650石 富貴哥
你係咪quote錯人
主角上到究極未
係你
上到都唔會用啦勇敢隊點塞都唔到佢.........
平民既嘢,你識咩 重玩唔夠水用,而加停鬼左係到 cd 都無得刷
乜撚我到今日都0課一個星期得400石
慘 堂堂破滅龍竟然屈佢冷靜個配置唔好話紅蓮, 連聖龍都不如
應該係第一個可以skip嘅限定
有無新step pool 想拎升技碎
step pool明明都唔係咩好嘢, 超進化pool冇啦啦就絕種
營運依家已經傻撚咗
就執,無所謂啦 btw 上面講帝王龍甲係咪堅料?
營運好似想將龍形同人形分開當2隻出
如果15號出, 國際慣例姐係要用碎, pvp可能又紅up

破滅: 我好撚冷靜啊啊啊啊
又魔咒,等唔到白帝我就棄左
屌紅up即係又4600收工

為愛紅蓮唔抽了
再黎紅up真係棄game都似
更正返唔係紅up

解包佬話今次完全體up唔up防

Plugin │ Red/blue │ Purple │ Yellow/green
ATK/critical │ 470/22% │ 431/21% │ 404/20%
ATK/lock-on │ 470/22% │ 431/21% │ 404/20%
ATK/SPD │ 470/14 │ 431/15 │ 404/16
DEF/HP │ 206/750 │ 225/830 │ 251/908
DEF/block │ 206/20% │ 225/21% │ 251/22%
DEF/counterattack │ 206/22% │ 225/21% │ 251/20%
奇奇怪怪咁同beta碟差得唔遠
不屈隊係咪俾營運無視咗
岩岩新玩左幾日
體力有D唔夠用
CB幣買體力個個係咪冇左?
如果係 用咩買體比較抵D?
都唔知營運做乜9破滅又唔洗碎進又普通都可以做limit pool
係咪覺得整個limit字d人就會課
我淨係想抽八腳同劍獅
無呢個性格
咁快出帝皇龍甲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞