[I/A][糞營運]Digimon ReArise(29) 無新活動玩

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
而家都係得兩隻,無話一定要抽既,可以留石等下隻
好似衰過落高安
對面啲伽樓達同女惡好恐怖
高速61 spd, 有block , 幫隊友加爆

ok 啦,用住先
但好似唔多見人用,同奧米紅蓮唔太夾
我見左兩次爆完都唔死 cls
好撚高血
屌 抽多次10連 1隻屎 1隻刀妹
啱啱見到四完全體, O, 豆豆,神天,女惡,伽樓達

打勁耐,好彩殺到佢O先
+1
+2
+3
岩岩十抽再抽維京. 又炒1200
狼來了講咗3次都係時候要兌現, 夠鐘同大家講byebye

諗返呢三個月都玩得幾氣餒, 等咗好耐最想要嘅黑戰抽唔到, 抽到最後一刻都抽唔到, 估唔到營運又竟然唔諗住復刻返, 無話可說. 然後抽怪升技組隊都係屢敗屢戰, 屢戰屢敗, 以為一直安份守己唔亂用石就可以避免最壞情況, 結果抽唔到奧比奧屠, 抽唔到紅蓮再比紅蓮屠, 比兩隻限定玩到陀陀擰. 盡力掙扎到最後一刻, 可惜天公依然不做美, 只可以話自己同隻驚緣份麻麻, 既然無緣咁就無謂強求. 前日課唔成嗰pack轉去支持超進化魂, 換個方式繼續i love digimon

棄個驚都打到咁多粒字, 服咗自己, 我都真係幾煩膠, 煩在打到呢度都仲係唔捨得棄驚, 但又明白有啲嘢已成定局, 勉強落去都好快會再棄. 所以下定決心, reA第一煩膠今日起就畢業了, 感激唔嫌我煩仲想挽留我嘅手足, 感激一路陪我9up嘅3會巴打們, 我覺得自己可能好快就會忍唔住間中上嚟r水吹 哈哈, 到時3會仲要踢人就講聲

最後祝大家長抽長有不過閪營運都係要死全家
off巴
唔好走啦
挽留
挽留啊
挽留
一登大師咪日日清任咪算囉
一上4600起手秒黑鋼都要輸
其實為左PVP抽寵真係唔抵..回本期未過就被淘汰

只要唔跌出4300我都唔會抽新寵..hea玩

如無意外十鬥士同2代完全體都係免費入手,我要呢堆就夠
睇黎之前抽中紅lin既債要還 總共抽左千4石都無
圖都挖盡了
Off巴我有零進小號齊究V黑戰奧米紅蓮 玩唔玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞