[勁伏]網上訂蛋糕要小心 蛋糕出現裂痕

587 回覆
31 Like 4657 Dislike
就算當你早有又點? 明知有 你都仲去交收,你真係蠢撚到隻豬咁

我係你就深潛算啦 成件事根本就係你柒左,自己有責任check 你又唔撚check,到發現有事既時候又搵人算帳。

睇你啲口吻 同埋講野啲內容,似足嗰啲書又讀唔成 做倫敦金,講野唔經大腦嗰啲弱智仔。
你訂呢個蛋糕個紋真係好撚柒
SUPREME就SUPREME硬係要加LV花落去
係有CROSSOVER過但真係俗撚到暈
自己 ON9 網上訂蛋糕怪邊個
1千蚊買件垃圾 D錢好撚好賺
樓主好撚型,想同你瘋狂慶祝生日
根本出咗舖頭就可以唔理,根主自己 ON 99 冇 CHECK 清楚有自己責任
自己唔check貨物出門恕不退換就梗㗎啦 買蛋糕比夠一年保養你好無
夜晚差唔多9點搵人 屌柒人唔認機
喂你鐘意做奴隸唔係個個都係架柒碌
間舖頭咁樣直接印人地商業logo? 有冇拎版權?
冇就報得海關。
敗走左 有無方法可以狙擊佢
你係阿希?
追擊劉生一樣啫
我覺得似係盲字都唔識多個既廢中廢老多啲
糖膠蛋糕好睇唔好食
都係去美心or 東海堂買算吧la
唔係話你錯曬 但你買果有冇檢查就係你作為消費者既責任,你唔可以怪曬賣家
樓主
Pish

樓主唔回應下?真係冇鬼用
個蛋糕最後咪又係要切
自己唔拎出嚟check清楚怪邊個
就算你現場check到 見到superme LV咪又係濕鳩曬死死氣要咗佢 唔係今晚點打卡威威

戇鳩仔
屌,咁撚柒都叫蛋糕? 我自己整都仲靚過佢

仲要收1000蚊? 毫無美感可言,見到都唔開

胃,有幾on9先會用1000蚊買呢舊垃圾?
裂咗駛唔駛咁誇張,為咗打卡之嘛。
影完相咪又係切開嚟食
你自己唔 check 清楚,怪邊個?
一手交一手,30 分鐘先話人整得唔好?
難信你啲啦,師兄
要得Supreme嘅
唔係無知小學生
就係白癡MK仔

屌都浪撚費咗我d鳩氣
又supreme 又rolex, 樓主係咪喺FB group圍威喂嗰班MK?
就咁睇相
成個生日party 人同物件都好大陣柒味
仲要以為自己好型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞