[勁伏]網上訂蛋糕要小心 蛋糕出現裂痕

587 回覆
31 Like 4657 Dislike
樓豬書面語口語夾雜 好撚難睇
乳豬塊皮裂左我要公審燒味佬
邊有得嘈,當買教訓
樓主 教你點樣做柒佢地 打去食環投訴佢哋喺網上無牌經營熟食
生快,劉進希
話食完肚痛 報食環 再報海關無牌經營
不如食完痾返出嚟先投訴呀
你都有責任睇清楚先收貨,佢有比你檢查件貨搞到佢可以咬住依個點中你,你當初應該約個地點先交收或者去到見個交收地點唔理想就應該轉地方。
怪就怪你自己啦,店主錯唔哂佢有比你檢查,你自己唔檢查清楚。佢唔比你檢查就真係佢仆街啦
男人老狗食名牌蛋糕 sorry原來係a貨假嘢
唔可以去其他地方交收?全香港區區有M記

不過,一千銀一個蛋糕,仲要整到咁閪樣,分明黑店
原來依家仲有人興上網訂蛋糕
大佬啊唔好咁痴線啦 先唔好講佢係咪有裂痕定整得樣衰
你都諗下個衛生問題啦... 東張西望都有講過啦...
你又唔知人地用咩料整個蛋糕 又唔知人地有無洗乾淨隻手
總之成件事我都覺得好嘔心
又口語又書面語
覺唔覺自己好on9?
1.一千蚊一個蛋糕好貴?!
2.照你咁講一千蚊至少要買到點樣嘅蛋糕?
Facebook名:劉進希
公審人唔代表贏硬
樓主隨時累間鋪比LV Supreme告侵權
成件事好戇鳩 忍唔住留名
一千蚊都有傻仔買
希望個賣家有出貨前影低自己D作品嘅習慣
佢個蛋糕望落都似有4、5磅,加埋”特別訂造”,一千蚊其實都算係噤,如果個蛋糕好食的話

個蛋糕一高一低真係好難接受 但樓主自己無check清楚 定係拎完中途整裂左去到k房先發現

仲有個蛋糕真係好mk
可能真係MK仔呢
你會一千銀買個咁野?
睇樓上啲相 根本成班mk 又shooter又lv supreme

事前又要嫌柒唔要係街check貨 事後又要同人口同鼻拗

不過間舖都on9 以為識整下蛋糕甜品就開舖 嘜訂單都接整到一pat屎 仲要分分鐘侵權
背景果堆疑似 LV logo 可能算

不過 Supreme 呢啲最多都係比 Supreme Italia 吿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞