[勁伏]網上訂蛋糕要小心 蛋糕出現裂痕

587 回覆
31 Like 4657 Dislike
交收當時在晚上, 我在中午反映蛋糕問題都沒有理會過。
我係冇check 清楚 唔代表佢地冇責任
目測樓主輕度弱智
中度
唔好乜撚都掉上連登得唔得,柒少陣
你咪撚on9啦,影俾你個陣又唔撚睇清楚,親手拎個陣又唔check清楚,俾左2次機會你都發現唔到,仲怪得邊個?
check都唔check出左門仲想叫人負責
你呢d咪傻既閪客lor
傻閪
買賣不嬲都係雙方都要負責任嫁啦
一味賴鳩人
死港豬
姐係你去買件tee
人地拎件新既俾你睇
你唔撚睇,有冇問題你都唔知
返到屋企你牌又cut哂
先話件tee有問題
當場唔講,你仲可以怪返人轉頭
你係咪on9架
道理係佢到
賣家影咗啲疑似有問題嘅貨品圖片俾你
你收到張圖冇提出質疑
去到交收時你象徵式檢查咗,拎走咗
就代表你同意是次交易[sosad
理撚得你有冇做驗屍官
冇得輸打贏要架喎
仲要係買山寨翻版tee
雙方都有責任啦
正常係出面訂蛋糕 拎嗰陣都會成個蛋糕拎出嚟check
所以你無check清楚 係你責任
另外間網店整蛋糕嘅技術差 就係佢哋問題
但你上嚟公審佢 又放埋人哋個梯就係你唔啱啦
下次咪再網上訂蛋糕啦 當買個教訓啦
搞到人地榮譽受損
唔知樓主有無手尾跟
不能理解你d蛋糕品味,
正正經經買個lady m, cova, sevva 唔好,
買個山寨logo 色素蛋糕做乜野
負評係俾樓主
屌,正一閪客,拎個時又唔睇清楚,咁撚大條裂痕都睇唔到,你盲架?最後你冇撚食既?少少野講到好似比人呃你成副身家咁,仲要淨係識係whatapps打字屌鳩人,然後仲要拎上黎比人睇,大方少少啦,柒頭
室內放煙花
洗唔洗攞牌先
左1個肥仔咩手勢
🤙
喂,搵邊位
我寧願食Lady M
告尻佢無牌經營
唔好比佢整埋啲垃圾蛋糕害人
好撚心樓豬呢d垃圾快d死清光
要你check又唔check 明顯自己途中整裂即刻屈鳩店主不成就放人上連登 想人比人審想人死
希望有人可以起返樓主底等佢受下教訓
唔通你喺東海堂/美心嗰啲買嗰陣冇事,拎到返去出事又有得賠咩傻閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞