|Switch機主討論(115)| FFVII,X | 耀西的手工世界 | Cuphead | Labo VR

985 回覆
6 Like 3 Dislike
脫任
60fps有機會
笨大邊會比你日版UPDATE (10隻都唔知有冇2隻)
唔關事,無論係邊度買mhxx必定是日文,mhgu則一定有中英文
有無人知首歌 係咩 幾好聽 但揾唔到
第三方嚟講,係得光榮先會日版update
條片一開頭右下角有寫
無wor
轉咗mon生產商,話唔定有1080p
好似係限定版soundtrack 入面首Nemesis
改用1080mon好多野要改,唔係話換隻mon咁簡單,首先舊game唔support,新game啲廠未必遷就你handheld都出1080(姑且假設左部機性能夠handheld都行1080仲要可以keep返依家既發熱量同電量),到時1080mon行720仲衰過依家
同埋作為用家,依家隻720p mon真係無你諗咁差
睇嚟BD續作都凶多吉少
但係普遍d game都係用gpu clock speed去控制個畫質
d人將部switch超咗頻 handheld d畫面靚咗好多
依家日廠策略係咪PS4平台賣得差果果D GAME移植去SWITCH試下?

第3方PLAN B
つくる、おてがるVR。『Nintendo Labo Toy-Con 04: VR Kit』は本日発売です。
本身god eater就係掌機出身 而家番番掌機有咩問題
同期出都話
依家成日家用出半年至一年先話有switch
想問點解 us eshop sale 仲未更新
有dark soul/BotW/.... 個sale係eu sale喎
Thanks ar!
我認為只係SE賺徥唔好浪費啫
佢要脫任既話出PS4版啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞