|Switch機主討論(115)| FFVII,X | 耀西的手工世界 | Cuphead | Labo VR

985 回覆
6 Like 3 Dislike
XII
yoshi 應該每關玩到完美先下一關定
玩哂再慢慢落去完美左佢
我覺得爆左機先好d,如果有其他game想玩可以隨時轉唔心掛
Zodiac Interactiveは,NEXT Studioが開発を手がけた香港発のパズルゲーム「Death Coming」(PC / iOS)のNintendo Switch版を,2019年4月25日に発売すると発表した。またPlayStation 4版の販売もPlayStation Storeでスタートしており,こちらの価格は1079円(税込)となっている。
點解火紋七月尾先出 sem break頭兩個月點捱
多於一個profile就要買family plan
咁join完family其他profile登入返買左果個會員帳號就得?
準備好zelda全制霸
其他profile有自己NA架嘛,將依堆NA set做買左嗰個既家庭成員就得
👍研究下先

好彩未買

幾靚架D卡
https://t.co/lHFrWu616r
右下角揀日本語, 有問卷做
鳩填之後有code送, 兩張好好用既卡
其他profile入同一個na得唔得
想買逆轉裁判會唔會好戇鳩GBA版已經打爆過五次以上
中文版喎 緊係買
玩咗咁多年老翻中文 終於有正版
https://www.nextstudios.com/index_cn.html
上海
中国上海市徐汇区古美路1528号漕河泾现代服务园A1栋

深圳
中国广东省深圳市南山区高新科技园科技中一路腾讯大厦

關香港咩事
騰訊香港上市?
玩到就黎識背都要買
明明對上次玩1~3已經係中學時代
乜鬼供子子供, 香蕉手套, 鬧鐘,汽球聲,睇唔到紅色個D證據真係仲記得好清楚
應該可以當睇片咁睇
最近睇完佢套動畫就想玩返
1-3係神作,點玩都唔會厭
其實5同6都唔係好差, 大逆轉直頭出色
係3去4個落差太大

屌你capcom我要新作呀
梗係唔得
點解要咁執著同一個NA
唔掛香港名冇人買

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞