|Switch機主討論(115)| FFVII,X | 耀西的手工世界 | Cuphead | Labo VR

985 回覆
6 Like 3 Dislike
你要追朔到FF7冇得講
我只係想講FFX 之後無一集FF 係寫到完整既故事
出面講姐
FF10同10-2對我黎講係回憶黎
係咪即係FFX/X2 個故事係無爛尾?
買左FF
好2極
有D人好唔中意X-2
日版會唔會有中字?
係兩隻實體,定係又係一實體一download code?
因為其實本身FFX故事好完整,
只係d人夾硬要個happy ending 先出個X2,
我都覺得X2其實有d多此一舉。
FF8 系統拉低唔少分
我偷睇咗少少gameplay係咪X2全程用女主角
ps1 game要佢重製咪即係由頭做過
se話無得hd化,不了
X2賣點係女主角換衫
逆轉裁判要8月先更新中撉,真係不了
pkm應該gf自己做返
逆轉真係唔急玩

隻龍珠真係易學難精,鋪鋪都係啱啱好先贏到,不過又真係幾好玩嘅

如果可以撳制skip咗啲必殺技,就好了,因為睇一兩次就好過癮,睇得多就會厭

另外我自己覺得手提mode好玩過TV mode
篤mon郁卡方便好多
Nintendo leaked Stage Builder for Smash Ultimate.
https://www.youtube.com/watch?v=mvZo5dYvCpE
最過癮隻game,可以過下抽卡癮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞