|Switch機主討論(115)| FFVII,X | 耀西的手工世界 | Cuphead | Labo VR

985 回覆
6 Like 3 Dislike
純港版game要用垃圾whatsmall買,國際版或者港版包裝game可以去返相應eshop買
所以我唔明上面做乜咁執著要響垃圾whatsmall買figther pass
又唔係特別平,又唔係易用,switch啲DLC又係同機所以acc共用,你話機戰T依啲純港版就迫住要幫襯垃圾whatsmall姐
而家d dlc唔可以係eshop買要去第2度買?
純港版game要用垃圾whatsmall買,國際版或者港版包裝game可以去返相應eshop買
所以我唔明上面做乜咁執著要響垃圾whatsmall買figther pass
又唔係特別平,又唔係易用,switch啲DLC又係同機所有acc共用,你話機戰T依啲純港版就迫住要幫襯垃圾whatsmall姐
成地都係啦,快d搵掃地阿姐啦
繁中
正呀

屌 可以係switch到繼續玩我嘅和平核爆使者甘地
同期仲有火紋
邊有咁多時間打機
唔洗返工咪多D時間打機囉
上少D連登,打少D飛機
時間就像精液,搓一搓便出來了
Tetris 99 v1.2
New Options for Pro Controller
New Victory Screen

Smash v2.0.2
?

Splatoon 2 v4.6
New Weapons

全部更新得
+制 skip
より小型で携帯性の高いNintendo Switchの可能性
http://jp.gamesindustry.biz/article/1904/19040202/
Ok
其實佢出多2款唔同既機for唔同需要, 咁如果我買多部咁D game save咪呢部機一d個部機一d 分散哂?
佢又唔似已經實體卡咁將個save放係卡到可以隨時搵機打
Cloud save
唔係要過機先可以係另一部機login個ac?
之前3DS好似係咁
OS v6後可以跨機登入同共享遊戲
咁係咪實體卡同save都得?
龍珠D卡係GAME入面抽?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞