安歷基同拖舟,邊個呃飯食多d?

156 回覆
123 Like 15 Dislike
兩個臨場變陣都差,
但安歷基一手搞死晒巴塞D青訓,將青訓後生全部送走,買埋D黃昏球員不停正選 踢撚死msn影帝小白

安歷基就真係自動波 不斷靠msn救隊波 靠小白先打到中場 巴塞已經唔係靠戰術而係靠美斯小白去run隊波 下下亂輪換亂換人毫無技術可言 當年三冠上半季打到屎咁 下半季小白回勇美斯大爆發先拎到

上場對馬體會,領先緊2球換入拉傑迪,之後即係比人入番球同比人sm
兩個臨場變陣都差,
但安歷基一手搞死晒巴塞D青訓,將青訓後生全部送走,買埋D黃昏球員不停正選 踢撚死msn影帝小白

安歷基就真係自動波 不斷靠msn救隊波 靠小白先打到中場 巴塞已經唔係靠戰術而係靠美斯小白去run隊波 下下亂輪換亂換人毫無技術可言 當年三冠上半季打到屎咁 下半季小白回勇美斯大爆發先拎到

上場對馬體會,領先緊2球換入拉傑迪,之後即係比人入番球同比人sm

炒安歷基之後,諗唔到市場上有邊個做巴教練,雲尼亞里,干地,摩佬,高普,安察洛堤,定搵番哥迪奧拿

炒安歷基之後,諗唔到市場上有邊個做巴教練,雲尼亞里,干地,摩佬,高普,安察洛堤,定搵番哥迪奧拿

好似傳緊安歷基唔續約,下任主帥係而家個助教

屌,講咁多,沙維教算啦

係換走我唔係換入呀

想睇沙維教
沙維,細哨,佩奧爾都有機會教巴塞,不過唔會係呢5年嘅事

施蒙尼

今季馬體都唔算好好啦
d球員比佢chur到殘
佢戰術同高普一樣 跑狗逼搶
頭兩三季會好sharp
用殘班球員就收皮

起碼都入兩次R聯決賽,贏左西甲,仲有D19盃,
高普乜都未有就殘喇

高普乜都未有
多仔連續兩年拎德甲
德國盃、德國超級盃都有
炒皇馬4蛋,兩回合4-3入歐聯決賽
第一季帶利就入國內盃賽同歐霸final
仲未講個場球證吸完毒上場
西維爾幾次禁區內手球乜事都無
淨講多仔
佢上任時一路都好頹
教三年就可以改造到德甲冧莊追住拜仁打左兩季
點都唔係乜都無啦

利申:高普迷,覺得施蒙尼高半班

施蒙尼

今季馬體都唔算好好啦
d球員比佢chur到殘
頭兩三季會好sharp
用殘班球員就收皮

高普乜都未有就殘喇

高普乜都未有
多仔連續兩年拎德甲
德國盃、德國超級盃都有
淨講多仔
佢上任時一路都好頹
點都唔係乜都無啦

佢係咪想話利仲未有冠 不過高普已經教得好好

今季馬體都唔算好好啦
d球員比佢chur到殘
頭兩三季會好sharp
用殘班球員就收皮

高普乜都未有就殘喇

高普乜都未有
多仔連續兩年拎德甲
德國盃、德國超級盃都有
淨講多仔
佢上任時一路都好頹
點都唔係乜都無啦

Sor,我講緊利記

係換走我唔係換入呀

打錯
24小時後,安歷基大勝
兩個臨場變陣都差,

放走thiago,法比真係好撚野

唔關安歷基事

反正都係睇前面腳風順唔順
我真係想睇沙維教巴,當時夢2告魯夫俾哥狗踢4號位核心,之後哥狗教巴俾沙維做中場發動機,如果沙維教巴就係三代傳承
條光頭佬雪鳩占士就夠佢死一萬次啦屌
我真係想睇沙維教巴,當時夢2告魯夫俾哥狗踢4號位核心,之後哥狗教巴俾沙維做中場發動機,如果沙維教巴就係三代傳承

唔好FF咁多,佢未教過波
人地哥狗起碼教過B隊先
安歷基 for sure
你老味下下用死msn, m同s 一冇態就收皮
n 就算撚數,頹都唔係近排既事
中場又成日入錯貨,下下靠小白
小白前排傷左中場就冇貨交斷欖
中場斷欖msn 又冇波入

利申:疤

N 上場有番表現啦
皇馬真心好有運, 安sir 都教過第二隊, 拖舟一下就教皇馬就咁勁

睇下拖舟教之前係跟做邊個助教 一隊皇馬比三名世界級名帥tune好晒再比拖舟

上季肥賓粉碎咗隊波喎

咪係囉

嗰件垃圾教中上游就得

英冠中上游啊?

利算中上游? 點睇都係英超big4
安歷基for sure
而家出名既主帥係咪得干地無人反

施蒙尼

今季馬體都唔算好好啦
d球員比佢chur到殘
頭兩三季會好sharp
用殘班球員就收皮

高普乜都未有就殘喇

咁Gopro多蒙特都冧莊德甲再去到歐聯決賽止步吖 而且GoPro同施蒙尼比較佢思路係進取好多
兩個臨場變陣都差,

放走thiago,法比真係好撚野

泰亞高無計 以當時法比加斯加盟佢真係好難搵到位置
法比加斯走又係對佢自己好對巴塞好嘅事

安蛇佢真正戇鳩係借走晒Samper Munir 賣Grimaldo Bartra 然後入返Digne AG Paco呢啲全部中伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞