安歷基同拖舟,邊個呃飯食多d?

156 回覆
123 Like 15 Dislike
記得哥狗有個訪問講過,佢既戰術唔係要球員猜波,而係將個波送去少防守球員位置。

事實係猜波

猜波只係一個方法 而唔係哥帥嘅戰術 你覺得佢只係猜波係因為你淨係睇住個波點走 你睇下其他球員嘅走位就會睇到哥帥嘅部署同戰術變化
記得哥狗有個訪問講過,佢既戰術唔係要球員猜波,而係將個波送去少防守球員位置。

事實係猜波

猜波只係一個方法 而唔係哥帥嘅戰術 你覺得佢只係猜波係因為你淨係睇住個波點走 你睇下其他球員嘅走位就會睇到哥帥嘅部署同戰術變化

走位先係重點,以前有個post講過點解美斯係阿根廷廢咁多係因為美斯拎波果陣,其他隊友係道睇戲唔走位
點解皇迷唔滿意隊波嘅高空波,反擊同防守風格,明明三樣都好屈,唔通學巴塞咁猜空對手好咩

鬼叫d人下下話猜波就係beautiful 防手就沉悶咩

利申 覺得哥9個種先係最悶

係鬼,大部分人都覺得個波飛嚟飛去,死守踢法好睇過主動控波傳波進攻

事實係猜波

咁事實都係猜波 你只係講到猜波戰術好好而且
皇馬真心好有運, 安sir 都教過第二隊, 拖舟一下就教皇馬就咁勁

咪玩啦
雖然我反摩
但皇馬真係佢開始救返起
唔係拖丹一下就教到皇馬咁勁
係佢一教就教左tune 好左既皇馬
如果佢係摩狗個時開始教有咁既成績先講啦

佢將肥賓皇撥亂反正

悶係球迷既事 戰術上冇悶呢樣野
哥帥戰術 陣型係呢十年教練最前衛多變
悶係因為你唔識波 唔識睇發生緊咩事

之前開過個post講戰術 你應該睇下

哥狗既戰術都話悶,真係識波極有限

當時睇巴 佢90min 入面有8成時間都係短傳猜波 對所有球隊的戰術都一成不變咁 都係咁控住個波猜 我真係寧願轉台睇其他隊 係碼其他隊會有唔同部署 出唔同人個化學作用又唔同 巴真係出咩人都係猜

睇波都頂唔順,都唔知d對手係咩心情

咪好似啲武林高手練到某個境界就會出親都係同一招,如果當時猜波巴塞輸到跌落下遊,我諗都會有唔同部署,正選名單變到星期美點咁比你睇

當時睇巴 佢90min 入面有8成時間都係短傳猜波 對所有球隊的戰術都一成不變咁 都係咁控住個波猜 我真係寧願轉台睇其他隊 係碼其他隊會有唔同部署 出唔同人個化學作用又唔同 巴真係出咩人都係猜

睇波都頂唔順,都唔知d對手係咩心情

咪好似啲武林高手練到某個境界就會出親都係同一招,如果當時猜波巴塞輸到跌落下遊,我諗都會有唔同部署,正選名單變到星期美點咁比你睇

所以味悶

事實係猜波

如果只係猜波係攻唔到 哥帥要做嘅係令人overload之後出現空位 而哥帥要求更重要嘅係反搶同走位 仲有節奏嘅控制 猜波係其中一個方法而唔係戰術 前場反搶之後快攻都係哥帥嘅戰術

事實係猜波

你好憎見到人傳太多地波 過咗某個時候就應該比番個波對手,高空波飛將軍,鐵桶陣再高速反擊人多打人少,花式扭過晒對手,卡路士式重炮,意式防守,呢啲應該係你杯茶

如果只係猜波係攻唔到 哥帥要做嘅係令人overload之後出現空位 而哥帥要求更重要嘅係反搶同走位 仲有節奏嘅控制 猜波係其中一個方法而唔係戰術 前場反搶之後快攻都係哥帥嘅戰術

你講得太深,佢唔會明

你講得太深,佢唔會明

佢浄係會話

咁啫係猜波
DLS邊個叫拖舟
咪撚再話哥狗猜波
今季打熱刺果場用幾撚多長波
就係因為第一場俾對面逼到猜唔到而改變
教拜仁用幾撚多兩翼傳中
唔識波 冇睇波既收下皮先啦

其實哥狗靠逼搶打反擊快攻而入波
但d小學雞永遠都話乜柒猜波
話猜波悶既都已經知你冇撚腦
唔用個腦睇波既咪你呢D傻仔

其實哥狗靠逼搶打反擊快攻而入波
但d小學雞永遠都話乜柒猜波

佢地見到控球率高咪話係成場猜波囉
兩個臨場變陣都差,
但安歷基一手搞死晒巴塞D青訓,將青訓後生全部送走,買埋D黃昏球員不停正選 踢撚死msn影帝小白

事實係猜波

而家出名既主帥係咪得干地無人反

施蒙尼

今季馬體都唔算好好啦
d球員比佢chur到殘
佢戰術同高普一樣 跑狗逼搶
頭兩三季會好sharp
用殘班球員就收皮

起碼都入兩次R聯決賽,贏左西甲,仲有D19盃,
高普乜都未有就殘喇
點解皇迷唔滿意隊波嘅高空波,反擊同防守風格,明明三樣都好屈,唔通學巴塞咁猜空對手好咩

皇馬而家十場都冇一兩場有防反入波啦
皇馬反撃由迪馬走已經冇左兩年
呢兩年踢燒味就多
兩個臨場變陣都差,
但安歷基一手搞死晒巴塞D青訓,將青訓後生全部送走,買埋D黃昏球員不停正選 踢撚死msn影帝小白

安歷基就真係自動波 不斷靠msn救隊波 靠小白先打到中場 巴塞已經唔係靠戰術而係靠美斯小白去run隊波 下下亂輪換亂換人毫無技術可言 當年三冠上半季打到屎咁 下半季小白回勇美斯大爆發先拎到
安歷基個陣教羅馬成pat屎咁
支持施丹理據
1.嬴球員人和,皇馬人腳好過巴塞,只要團結少少就所向無敵
2.踢波時期已經德高望重,加上佢教波台公認最正氣嘅皇馬,唔會話佢呃飯食,除非成績太差
3.一出道就嬴第11個歐聯,三冠王,40場不敗曠古礫今
4.教到皇馬而家西甲叫緊糊,歐聯大熱門
目前睇無得輸

連登心戰王

皇馬而家十場都冇一兩場有防反入波啦
皇馬反撃由迪馬走已經冇左兩年
呢兩年踢燒味就多

今季拉莫斯都唔知救左幾多次拖舟
兩個臨場變陣都差,

放走thiago,法比真係好撚野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞