安歷基同拖舟,邊個呃飯食多d?

156 回覆
123 Like 15 Dislike
安歷基啦
你望下佢買個d 球員
冇一個識踢波

施丹反而用多左自己青訓
但開始有d 技窮

x2,今季個前鋒同Gomez ,係個中堅黑鬼幾唔錯
支持施丹理據
1.嬴球員人和,皇馬人腳好過巴塞,只要團結少少就所向無敵
2.踢波時期已經德高望重,加上佢教波台公認最正氣嘅皇馬,唔會話佢呃飯食,除非成績太差
3.一出道就嬴第11個歐聯,三冠王,40場不敗曠古礫今
4.教到皇馬而家西甲叫緊糊,歐聯大熱門
目前睇無得輸

最正氣 笑撚死人咩
支持施丹理據
2.踢波時期已經德高望重,加上佢教波台公認最正氣嘅皇馬,唔會話佢呃飯食,除非成績太差
目前睇無得輸

最正氣 笑撚死人咩

真。+2gc
安歷基
天材足球
支持施丹理據
目前睇無得輸

最正氣 笑撚死人咩

真。+2gc

仲有人理個條友
支持施丹理據
目前睇無得輸

sum jin
皇馬真心好有運, 安sir 都教過第二隊, 拖舟一下就教皇馬就咁勁

睇下拖舟教之前係跟做邊個助教 一隊皇馬比三名世界級名帥tune好晒再比拖舟
支持施丹理據
目前睇無得輸

sum jin

心戰真係無得輸
安歷基 for sure
你老味下下用死msn, m同s 一冇態就收皮
n 就算撚數,頹都唔係近排既事
中場又成日入錯貨,下下靠小白
小白前排傷左中場就冇貨交斷欖
中場斷欖msn 又冇波入

利申:疤

拖舟 for sure
你老味下下用死bbc, b同c 一冇態就收皮
b仲要傷撚埋添
b 就算撚數,頹都唔係近排既事
自從西瓜恩走咗之後一路廢撚到而家
中場又下下靠摩迪
摩迪前排傷左中場就冇貨交斷欖 無人攻無人守
屌佢都唔知成隊波得摩迪一個識俾直線
卻老狂分邊+開死球 高仔傳波未夠火候 米路啲傳波垃圾到不提也罷
easy goal妹下妹下護住粒波又唔曉交俾人
沾屎就淨係識遠射
中場斷欖bbc 又冇波入
啲入波啊不敗查實全部都係靠死球咁濟
光頭佬開始玩完
皇馬真心好有運, 安sir 都教過第二隊, 拖舟一下就教皇馬就咁勁

睇下拖舟教之前係跟做邊個助教 一隊皇馬比三名世界級名帥tune好晒再比拖舟

上季肥賓粉碎咗隊波喎

大球會請領隊一定好多準則,捱到一季無比人炒已經好勁
支持施丹理據
目前睇無得輸

sum jin

心戰真係無得輸

有講埋支持安歷基理據

上季肥賓粉碎咗隊波喎

咪係囉

嗰件垃圾教中上游就得
安歷基 for sure
你老味下下用死msn, m同s 一冇態就收皮
n 就算撚數,頹都唔係近排既事
中場又成日入錯貨,下下靠小白
小白前排傷左中場就冇貨交斷欖
中場斷欖msn 又冇波入

利申:疤

拖舟 for sure
你老味下下用死bbc, b同c 一冇態就收皮
b仲要傷撚埋添
b 就算撚數,頹都唔係近排既事
自從西瓜恩走咗之後一路廢撚到而家
中場又下下靠摩迪
摩迪前排傷左中場就冇貨交斷欖 無人攻無人守
屌佢都唔知成隊波得摩迪一個識俾直線
卻老狂分邊+開死球 高仔傳波未夠火候 米路啲傳波垃圾到不提也罷
easy goal妹下妹下護住粒波又唔曉交俾人
沾屎就淨係識遠射
中場斷欖bbc 又冇波入
啲入波啊不敗查實全部都係靠死球咁濟

你鬧緊成個歐洲最top果班球員,叫其他英超意甲德甲球隊情何以堪

上季肥賓粉碎咗隊波喎

咪係囉

拖舟即時調整皇馬已經係功架啦
安歷基快啲走啦
依家d大會越來越難教
成績要求照舊
但係啲中遊下遊球隊開始進步 識擺大巴 逼搶 又猜到兩腳 反擊又快
好易就失分
所以皇巴拜全部都冇哂以往果種統治力
靠死球同運氣兩樣已經做到長勝將軍,咁都叫呃飯食,點先證明到自己,雲尼亞里,施蒙尼,摩連奴,干地,高普,普捷天奴,朗奴高文教皇巴一定好得過安施?
26:3,雖然兩隊球迷狂插自己教練,但數據證明大家都覺得施丹勁啲
想睇摩連奴教多次皇馬會點

收得皮啦
想睇摩連奴教多次皇馬會點

收得皮啦

皇馬泊大巴都咪話唔過癮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞