分咗手受過傷嘅入哂黎

187 回覆
203 Like 6 Dislike
我冇話會好快 但有啲人的確係俾人hurt完 幾年後識到個新伴侶但佢想保護自己而唔100%付出
係咁仆街嘅就抵佢死
唔珍惜 令佢傷心死心 覺得搵唔番一個咁好嘅女仔 好負能量
其實真係唔敢想像點解啲人要咁仆街有第三者之類,講出黎都唔光彩啦。
anyway,快啲放手move on啦絲打
咁都未至於要中出即飛,呢啲係要有第三者我先會覺得抵死。要加油呀,總有人會愛惜你!
如果佢冇揾返你你就主動揾佢啦
Live your life. 無謂俾呢啲事影響你咁多。多啲社交個人開朗啲自然唔會再想喊
呢個世界好多仆街,但並唔係個個都咁。要相信愛情,相信之後愛你嘅人
見到佢ig好似move on左咁 日日都同fd食飯飲野 無左我活得更好
人地都咁樣,你就要堅強啲!
Social media 大部分都只會post自己正面嘅一面。唔需要理佢係咪活得更好,最重要係你自己要堅強,唔好再留意佢咁多資訊令自己忘記佢
All in係冇用的,你只會一敗塗地
每晚都訓四個鐘就彈起身 好攰好辛苦 佢話呢段感情太攰無信心行落去 明明大家都將對方視為結婚對象
一個月就將五年幾感情化為零
對方都all in 但最後放唔低嘅係自己
好記得對上一個鐘意嘅人因為一啲原因而冇得一齊。我傷心咗好耐,好想求佢or叫佢俾機會我,但佢都好決斷,堅持唔一齊。我叫做用咗8個月recover,但真正開始放低係用咗4個月。個段時間我好唔開心,但因為有野做所以令到我daytime好充實好少諗起佢,一到夜晚就會好sad。仲好記得聽happier, how would you feel, 我懷念的呢啲會聽到喊 諗返起都傻仔。到幾個月前我識咗我女朋友,又唔可以話佢好衰但係佢令我開呢個post 依家大家都好依賴大家,大家都交咗個心出黎,好開心。
其實係想講下故事鼓勵下大家
有咩慘得過分左手仲日日見到面
本身一齊轉工同一公司
諗住大家之前一段成日嘈交既感情可以緩和下 因為嘈都之前公司既一個人
點知開工前半個月又嘈穫好勁既
最終分手收場 但依家仲要每日見到 一齊工作
仲經常聽到佢傾電話 真係比死更難受
更加確認我以前懷疑係冇錯
根本一早有外遇先對我百般冷淡
其實依家真係唔甘心多過傷心
佢令我恨到一個點
咁大個仔未試過咁撚憎一個女人
原因係咩?
一齊左幾耐
但太保護自己咪會令自己享受唔到個愛
幾個月only
如果係出軌真係好撚仆街
前任都係個月
幾歲呀巴打,話說咁早起咗身嘅?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞