[Oh sorry] NBA 2018-19 NBA regular season討論區 (100)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
很多人在聊天,但都是刺狗和箭狗
虎撲3月23日訊 湖人今天106-111主場不敵籃網,正式無緣本賽季季後賽。賽前,曾經參與治療湖人前鋒勒布朗-詹姆斯所受腹股溝傷病的洛杉磯著名理療師Karen Joubert醫生更新Instagram透露了詹姆斯的傷情。

Karen Joubert醫生發佈了一張她與詹姆斯在湖人訓練館理療床前的合影。此前在2月4日詹姆斯剛剛復出之際,她曾在湖人訓練館發佈與詹姆斯的兩位著名私人訓練師Mike Mancias和Donnie Ramon的合影(見新聞配圖),感謝他們在治療詹姆斯過程中的通力合作。

「作為一名從業27年的理療師,我曾有幸與一些世界頂級的運動員合作……然後遇到了勒布朗。我希望你們所有人知道他的傷病曾經以及現在有多麼嚴重,知曉他所忍受過的疼痛。在其傑出的訓練師Mike Mancias的配合下,他在6周之內就重返賽場,這本來應該需要6個月。他無私地忍受了疼痛,疼痛,疼痛。他不願讓湖人失望,也不願讓球迷失望。但我知道他經歷了什麼!我從中瞭解到了決心、渴望勝利的意志以及如何完成工作。他是一股不可忽視的力量。@勒布朗-詹姆斯 @Mike Mancias」Karen Joubert醫生寫道。

詹姆斯的私人訓練師Mike Mancias隨後為這條動態點贊。

詹姆斯本賽季曾因左側腹股溝拉傷連續缺席17場比賽,隨後又因傷病管理陸續缺席3場比賽。

估中了
呢家講有咩用,想人可憐咩你一係之前就直接out of season 啦
他一直在玩命
非反lbj

但lbj一向有少少中二病嗰d嚟啦

叫自己king,打到輸又覺得自己一直帶傷上陣好似主角好型,仲要扮唔係自己揭發
然後俾人批評,又upload跳舞扮開心
佢已經傻撚左了
哈登真係勁到無人有
幾遠都射死你
只要比佢搵到節奏
射程對佢完全係無用
https://www.youtube.com/watch?v=tWXrcQYpcLQ
佢今年3分已經超過左最顛時期既curry
得罪講句,下季佢咪又係滿血復活繼續25+7+7
明知自己仆左街咁又想trade AD過黎一齊攬炒牙
只係同啲星講自己係因傷先收皮
唔關自己廢左先入唔到playoff
其實係, 吾皇不嬲fame addict, 鍾意鳩up同搞大龍鳳
咁多年都慣晒, 作為球迷都係當娛樂版咁睇, 係班占狗講到佢聖人咁之嘛
好鐘意呢個structure 既statement

先講左唔係反xxx
但之後陳述既野係令人聯想到反xxxx
出呢個statement 進可攻退可守
入到po就爆出黎突顯自己幾勁
入唔到po就話自己非戰之罪 盡左力 盡攞光環

吾皇呢刻心情
我一直認詹狗,幫左LBJ講過幾多野
我除左jabari,邊個我鐘意嘅唔會屌?
係咪好似hupu咁要改名做related嘅先做得fans
都到左2019 年,正常人其實都唔會反占
而家湖人同勇士都一齊笑鳩緊西岸班傻仔做咩咁努力爭西岸亞軍
利申唔係燈,今年harden mvp
RIP
基石 rip \|/
其實係 佢啲數據好撚恐怖
加佢個skill set根本係為而家個規則而生
咪撚比harden 拎mvp,2k 我等緊佢出mvp 字母哥,harden 咁矮冇人會用
no la,規則形成個skill set
fu g可唔可以撐埋登登?
又要講番上年final輸左彈出黎話自己隻手傷左
唔想比勇士知自己傷先一直唔講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞