頭搖又尾擺 車門笠晒

1001 回覆
8188 Like 39 Dislike
屌你又嚟壞
屌你又嚟壞
屌你又嚟壞 成個停哂
日日都要被舊屎嚟餵
9鐵做嘢 日日瀨嘢 政府執笠先好yeah!
「港鐵收皮未?」

劣作sor
仆街只係兩個鐘左右...
高質留名
如果想達哥唱
要cut走啲粗口
lm
年底有事 年初有事
年中有事 點樣拆解

會唔會好d?
..............
時亨已睡 全港已睡
聯手舔共 高官冇罪
停車有罪 系統有罪
毫不畏懼 炒車壯舉

仆街

M-T-R is trash, it all crashes like crack
an increase on the fare tag, no more a pay back
the red, blue and purple, ruin the day,
Downs the signals just like a revolution, here to say
I break the lock, bust my chops
and never wait the cops to say stop
Fuck your mother before you fade like an illusion
我話ok就得 there's no problem

頭搖又尾擺 車門笠晒
一早醒覺 早知鐵路又再壞
櫈被拆解 逐層逐塊 碰爛了的器械
龍門任你擺 車門笠晒
不想改進只想加價 未算壞
看地鐵中 特權大晒 變賣我港似猶大

時亨唔表態

紅色線壞 綠色線壞
藍色線壞 通通都壞
年初有事 年中有事
年底有事 全港嚇驚

頭搖又尾擺 車門笠晒
一早醒覺 早知鐵路又再壞
鐵路瓦解 萬人膜拜 讚頌我黨偉大
條路任我踩 中環塞曬
金鐘駛近點知一嘢撞撚壞
訊號試鐘 暫停莫怪 我話我啲嘢無壞
全港停撚哂
原曲最尾個兩個音係高音黎..
一定要有歌推爆佢
rap果段都有
讚好你句我話ok就得
CLS
撞撚壞個撚好似唔岩音?
沙中屌又踩 北辰濕曬
高質po
rap 果段搵人 rap 完加返快個速度有冇得諗
I break the gate, bet my fate
and never wait the boss to say stop
Fuck my boss before I ride like an illusion
撞到壞會唔會啱音 d
條龍任我踩 中環塞曬 金鐘駛近點知一嘢撞到壊
訊號試鐘 暫停莫怪 我話我啲嘢唔壞
全港停撚哂!

點解比人改咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞