IT毒撚- 信自己定信老母

132 回覆
834 Like 58 Dislike
大個仔 唔好靠老母啦
我知啊,叫雞沉船,樓豬呢種狀態好容易叫雞沉船。

但溝下自閉妹disabled梗係do no harm
佢媽媽應該都係咁諗先介紹呢type女比佢
現代人有義務絕育
私樓果句用來塞住啊媽個嘴渣
呢個係真
如果而加月入有三萬+肯學股又蠢唔晒
我相信再加埋老母應該肯貼啲 過幾年都可以買到既

咪揀啲無咁好既樓 揀啲無咁好既女
你潛意識都明樓=女,所以樓豬嗰句唔係怨緊佢父母
想請問作為毒撚既你 憑咩話人豬西
批評人之前 計下自己有幾多斤兩
聽講今年600萬樓下樓絕跡,如果而家先plan真係遲咗

5年前plan就幾好嘅
我知佢唔係怨緊 係想佢唔好信而加無樓就搵唔到女姐 因為好多連登仔係咁怨 但其實總有辦法買
唔出奇,不過房署應該收佢收啫
而家呢段時期炒大陸樓好過香港樓,同樣係印紙資金,大陸果邊升幅誇張好多,同埋我真係好feel到打工無用呢個真理,CLS的

除非比美國佬狙擊到人仔信用破產(which is many lihkg 仔’s wish),但如果真係咁,港樓跌幅必定食到大陸買樓嘅成本。
老母話唔洗擔心,佢出錢幫我養,仲話自己戶口有幾百幾萬,叫我唔洗擔心,叫我快d搵女友結婚生仔

比幾個plan佢
1。佢比哂幾百萬你上車,手後同住
2。起碼都200萬,唔同住 得閒比佢上黎坐
3。唔過水:繼續睬佢都有味
啲窮撚唔係想人專為佢地服務下話
咁撚rich 搵咩豬西
幾百萬留返比佢養老好過啦,就算筆錢真係存在
你拎去用,第日佢養老要洗費咪又係你出
同你差唔多
但自知無女係太被動同孤僻 唔中意social 平時又唔中意週圍玩 只係掛住工作
唔關錢事
其實真係好鐘意聽到正正經經叫下雞呢句
師傅教落:我自己都信唔過自己啦,仲話信人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞