IT毒撚- 信自己定信老母

132 回覆
834 Like 58 Dislike
同人夾,其中一個負責搵客sell同設計,我同另一個拍擋負責寫
謝謝,其實都維持左每日工作一段時間
社交同表達能力都失去左
唔難,我做緊都可以有
搵豬西,智障妹,身體不健全女仔
佩服巴打,你肯溝一定大把女
問下屋企交開幾錢租
你係咪上得太多連登呀?
啲觀念差到
連登仔成日話自己老豆老母窮生自己害到自己 搞到識唔到女 (無私樓)
其實個樣同個格先係最大問題 無錢又唔諗辦法搵 淨係識怨條起跑線同人差好多 就算幾努力都唔夠父幹黎 咁唔洗生存啦 死左佢算啦

其次,唔知你想畀小朋友點既環境 你教得好既話而又唔係窮到話報兩個興趣班都就住就住 可以照生 不過都係睇你想唔想姐 好主觀

信自己定信老母都好 唔好信連登仔

btw, 我覺得唔做freelance 月入有3萬既話都應該係時候識女仔 畢竟你都28 再遲啲識既女可能都已經淨返啲籮底橙/離過婚既女人

無3萬就努力下先啦
it毒撚,就算有幾百萬揸手都好容易沉船

除非巴打自己真係有心去搵
多數係性格唔掂
接少兩三份,識女朋友先。

識完穩定完再接返兩個人一齊努力儲
好想識樓主幫樓主含
係發緊夢,想揾條女enhance個人發展係以前先有,有錢佬都難搵。
自閉妹好似無問題,只要個樣唔好咁古怪
唔應該,除非條女真係對你個人發展有幫助(唔係關係/上司嗰種,係佢喺生活上,感情上俾到好大助力比你)
正路,公屋租平,但我估佢老母吹大咗,應該得百幾萬啫
樓豬唔想揾係佢老母迫佢搵喎
佢嘅意思係,應唔應該聽佢老母講求其搵個就算
溝女咁能煩
call g算啦
你而家係處於好容易沉船既狀態,自己小心,take care。真係唔想要就算,唔好比下面主宰大腦
樓豬冇怨佢父母喎,佢淨係話父母迫佢拍拖好煩
沉乜撚船 識唔識用哩個字?
屌佢話冇私樓梗係唔係怨父母,係怨而家d女揀擇即食啊,之後佢老母咪話有幾球tum佢LOL
樓主緊係信自己啦, 另外想問問Freelance係點接, 我又冇門路
你自己都話識唔到了,咁你到底係問緊乜呢?
我指佢提及自己無私樓係其中一個令佢卻步既原因
問題係識唔到女
啲女一聽到freelance寫app就會對你份工作冇興趣,除非掙得好誇張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞