nba lebron James 球技同交易價值係咪被高估?

140 回覆
146 Like 72 Dislike
咁佢又冇錯晒喎
lbj確定去湖之前基本上全聯盟都唔會唔想要佢
係佢一去西岸見真章
trade value先大大降低
呢樣的確係反映佢交易價值低左
反而你打咁大段野除左話佢反占就冇野駁到佢
更正,湖人老闆、洛杉磯唔會放棄佢
樓主小心比詹狗咬
認真答你
上年一定仲係第一人,季後賽兩次絕殺,final game one對住勇士爆住隻眼入51分,上年佢係最巔峰嘅一年
今年?可能得頭十
利申15年占迷
唔係佢一去西岸見真章,而係有啲球隊內部嘅問題一直存在,但無正視,係james去到先曝露所有問題。
用人係湖人最大嘅問題,季初我幾睇好湖人,作為擁有全nba最出色嘅bench,有 Beasley Lance Maggie rondo 等,加埋Summer league MVP josh hart,我幾睇好。結果有咁好嘅球員,湖人都係唔識用。
Ball Ingram zubac hart kuzma 呢啲新仔,潛力高,由其前者,都係未來成為all star嘅人才,偏偏話比我地聽湖人無射波教練,管理層又急於打play off,咁死得啦。
唔好好培養人、考慮球隊方針,整係想食即食麵,所以咪死
認同,今年MVP LBJ都無份競選,舊年仲有。
今年第一人,我認為係字母哥同Kawhi爭,影響力同球場統治力最高
你試下上年騎士成季無Love無TT行到幾遠
當然無交易價值 條友次次都完約自己走
屌排第四個時咪同下面嗰d爭2 3場
傻龜攞mvp但帶到隊波排第六都俾人笑柒啦,而家仲要攞季初嘅西四嚟打飛機真係聞所未聞
點解仲可以咁多人係到西4西4
先不論湖人賽程前半較易
個陣西4同下面都唔差得遠
啲太監真係好撚on9
成日拎商業價值黎j
唔講我以為佢地有份分
lbj西部最大榮譽:傷前西4
湖人冇詹士:西11
湖人有詹士:西11
今季都未完
用人唔好的確係湖人責任
但係唔培養新人又係湖人責任?
養左ig3年 今年lbj一黎即刻成堆yc比人擺上台
冇啦 應該過唔到水雀
盲反
仲14場波吾皇發力咪贏撚晒佢囉
大合同+34歲,Trade value一定低,但呢兩個係主因,而唔係能力,冇球隊交易——>能力低本身就未必係啱,唔需要咁樣來踩。
1. 如果佢繼續留騎,trade value 唔會咁低
2. 講事實話佢唔係第一人,有乜踩佢?
咁靚既數據唔用黎屌啲隊友廢?唔通用黎贏波呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞