[爆閘狗躝屍趷路] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [547]

1001 回覆
55 Like 10 Dislike
疤讓個美斯哨牙蘇就可能有得打
主1-2
客0-3
兩回合輸1-5
我又唔覺得哩隊疤好勁 無以前決賽比佢地屌打種感覺
蘇蛇又要考牌
8強輸少過10:2就得

但係當年嘅曼聯已經係算係近年最勁果隊,而兩屆決賽都俾巴塞屌打

而家隊曼聯拍馬都追唔上當年隊曼聯啦

11年場決賽真係未抱過任何希望
嗰三年既疤真係堪稱歷史最強球隊

但係當年嘅曼聯已經係算係近年最勁果隊,而兩屆決賽都俾巴塞屌打

大家都渣咗
七三波啦我諗

09年果屆就勁
11年果屆得朗隊一個carry

大家都渣咗
七三波啦我諗

以前沙維小白巴士司機屈到仆街 而家打美欺一個 蘇狗又回塘

果時都係曼聯最強嘅時期,四年入到三次決賽(中間有年係rafael對拜仁太蠢攞紅牌斷送大好江山),可惜就遇到巴塞地上最強嘅時候
利申:巴迷,冇惡意
我覺得你哋係最難踢嘅對手
1)你哋有個好領隊,將隊波提升咗一個層次
2)氣勢如虹,聯賽連勝,又反勝PSG,士氣好好
3)Pogba + Rashford好致命,我哋防反擊好廢
4)盧卡古呢排fit翻,我哋都好驚死球 / 高空轟炸,啱啱輸里昂果球就係好例子

Anyway希望大家踢場好波

垃圾黑哨死疤狗食屎啦
都唔知驚乜,lin魯營不敗男
今年曼聯抽籤搞咩呀
又車仔又阿仙奴又巴塞

大家都渣咗
七三波啦我諗

當年對ac都淨係俾卡卡一個屌打
屌你老母今年曼啲籤運
唯有當比個機會sob同班波踢大戰拎下經驗
我覺得依條籤 對猁係最好
4強 如果我哋真係豬 之後對巴
猁個打法 真係食到巴

假設 又俾佢入到決賽
對鄰居 or 祖 一場過 今年真係有機

屌 真係好撚驚死猁狗 今年翻生

果時都係曼聯最強嘅時期,四年入到三次決賽(中間有年係rafael對拜仁太蠢攞紅牌斷送大好江山),可惜就遇到巴塞地上最強嘅時候

11年輸係好正常,完全唔夠打
09就真係好可惜,費查停賽好大影響
大家都渣咗
七三波啦我諗

當年對ac都淨係俾卡卡一個屌打

連登反曼最鍾意吹奏呢個所謂巨星
猁個打法 真係食到巴

假設 又俾佢入到決賽

咁我寧願痢拎歐聯好過拎英超

11年輸係好正常,完全唔夠打
09就真係好可惜,費查停賽好大影響

費查果下明明hi到個波

當年未病之前嘅費查真係準一線防中

不過又無得咁講,98/99堅尼同史高斯都停賽,結果贏左
猁個打法 真係食到巴

假設 又俾佢入到決賽

攞埋雙冠王

個年美欺勁撚到on9 最撚唔錫身個年 踢趺佢佢係寧願即刻起身繼續推 懶得draw foul
猁個打法 真係食到巴

假設 又俾佢入到決賽

咁我寧願痢拎歐聯好過拎英超

如果佢哋今年再4大雞腔
班友一定會想走
VVD都已經傳過幾次話去巴

但真係俾佢哋扲到其中一冠
佢哋就真係重翻歐洲列強球隊

屌啊 費sir嘅努力就無哂意義
有無人記得當年話買ddg係為咗打巴塞 當年巴塞盛世 加輸兩年決賽 然後ddg係西甲打親巴塞都上身 但買完之後就係歐洲賽沉咗咁多年 等咗咁耐終於對到巴塞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞