[爆閘狗躝屍趷路] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [547]

1001 回覆
55 Like 10 Dislike
推爆佢thanks霸氣專家
佢係咪當英乙仔踢到華麗足球
好似話無權
個Kyle 真係好撚柒
史長老有無性趣返嚟儲下經驗
咪理呢d傻仔啦
夜神敦子 1460日
堅係最後一改, 除非有錯字, 唔會再改 一陣開徵唱po (括號為2用都得, 主唱可以決定):

在那天當了七弟 莫耶斯迫不(終給)取締 雲高爾被眾著迷
望世杯得了三位 曼迷說應該得米 能挽回劣勢
就像那當日記招 他回絕採訪氣勢(霸氣)
敢說服教練大眾 亦能學懂note士與真理
已令我死心也都塌地 此際回頭看 原來是柒過利

真想不到當初我們也 J霸氣專家
今天竟看得出那弱智 陣容沒變化
CV曾狂數德(西)甲 三五二顫抖嗎
幸得世冠的季前 也許不會太差

今天先記得聽過人說 中伏過的他
說哲學大師邊線神鋒 不會有用嗎
到大敗回顧黑碧倒戈精華 抽水到十版嗎
看上季那位燒味 不算差
睇2個流出都係鏝對疤
不過最正路都係疤抽波圖
Thanks左幾個post都未到v92
費Sir真係講得無錯,蘇B球員時期做後備多
場內發生緊咩都睇通睇透
對佢依家做領隊幫助都好大
傳免簽Rabiot
麻煩友
其實關係不大
拖舟哥狗都係長坐正選
踢波講天分
教波一樣
轉會窗又未到(唔肯定低級聯賽轉會窗d 限制),人都未有得買,唔通大權到可以即刻換晒d 訓練設備咩,都要有錢先得架...

所以呀sir 真係通透,知道揀球會嘅重要,
好似so b 果陣,sir 都勸佢唔好接卡城,
一定衰。好彩都叫做從錯誤中學習,體驗失敗。
可能用人,戰術呢?
權唔一定關於錢
咁假設就無得證實啦,
除非佢自己出來講,
咁可能有個球員係主席契仔掛。
但你要我表面估,
最合理會係資源問題囉。
寧願要tielemans
普巴story佢條女?
曼聯一代名將史高斯宣布離開奧咸,執教31天便決定離隊。這位奧咸球迷說自己不能如心中所想般領導球隊,同時感到當初被人誤導,因此決定離開。
史高斯發表聲明決定離開,即時生效:「在這段短時間內,我發現自己未能如想像般帶領球隊,在此希望球會及球迷今季餘下時間過得更好,我會繼續以球迷身份觀賽及支持球隊。」
性格都重要,你份人鼓舞到班球員, 班友肯搏命為你踢已經贏咗一半。
美麗隻手好靈活
史長老毒撚性格實做唔到
有冇巴打會去睇5月 三冠王廿周年紀念賽???得一支公而家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞