[爆閘狗躝屍趷路] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [547]

1001 回覆
55 Like 10 Dislike
誰曾話報仇魯營太輕易

熱刺篤城如何留得住
話就話唔想抽到巴塞
但其實好撚想睇曼巴 其他果啲都對過哂

x2 興奮但又屌鬼
又有找數表
惜食堂:正牙
無所謂啦
入到8強已經好好彩
割出去踢仲好
唔知會員古天牢撐邊隊

作為足球迷只想好好欣賞高水準賽事
Barcelona v #MUFC will be switched, so that first leg is Old Trafford (as they can't play at home in the same week as #MCFC)

堅?

堅 曼市唔可以同一日比賽 保安要求
報上次ga仇

totally no mood to捱夜睇波
Ole Gunnar Solskjær's drawn opponents in cup draws:

Arsenal (A) - FA Cup
Chelsea (A) - FA Cup
Wolves (A) - FA Cup
Barcelona - Champions League

考牌hard mode嚟
Barcelona v #MUFC will be switched, so that first leg is Old Trafford (as they can't play at home in the same week as #MCFC)

堅?

堅 曼市唔可以同一日比賽 保安要求

除左打比
唔知會員古天牢撐邊隊

可以睇撚羊比人完爆了
又可以睇lin頭點樣係正版面前出醜

堅?

因為曼城都係先客後主,上季聯賽冇人地咁好
所以我地要改
是但啦
鈀都贏到 話唔定過到疤呢

堅?

因為曼城都係先客後主,上季聯賽冇人地咁好
所以我地要改

黑到ON9
其實呢隊疤已經比以前個隊廢左好多
咁都報唔到仇就無野講

依家疤係無以前咁勁
但都高班過我地唔少
睇下SO B比唔比到奇蹟

其實係真 呢隊疤比起6:1 psg嗰隊疤嘅chemistry差好遠 唯一冇變係美欺依然咁癲
起碼叫做有力一戰啦趁今季仲有Ole effect 使唔使踩到自己隊波地底泥呀 我覺得呢個match up幾有睇頭
到時兩回合古天牢條撚樣會入邊個post
笑左
咁都中
但死利狗中波圖我屌
是但啦
鈀都贏到 話唔定過到疤呢

人地輸輕敵
可以睇撚羊比人完爆了
又可以睇lin頭點樣係正版面前出醜

messi lingard
急不及待想玩玩了
到時兩回合古天牢條撚樣會入邊個post

Both
無左朗隊遠射
今年啲籤運真係
今年打過曬意甲冠軍法甲冠軍西甲冠軍
係無機會對拜狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞