[爆閘狗躝屍趷路] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [547]

1001 回覆
55 Like 10 Dislike
妓軌抽成點?
唔記得睇

妓對拿
車對拿模
你一個美斯 一個咬人 已經夠玩殘我地條後防啦巴打

蘇咬廢咗一半武功啦
係都驚迪比利同古天奴

蘇9對曼特別上力

@Evra
利申:巴迷,冇惡意
我覺得你哋係最難踢嘅對手
1)你哋有個好領隊,將隊波提升咗一個層次
2)氣勢如虹,聯賽連勝,又反勝PSG,士氣好好
3)Pogba + Rashford好致命,我哋防反擊好廢
4)盧卡古呢排fit翻,我哋都好驚死球 / 高空轟炸,啱啱輸里昂果球就係好例子

Anyway希望大家踢場好波

利申:曼迷,冇惡意
我覺得你哋係最低賤嘅對手
1)你哋有朵小花,將隊波提升咗一個層次
2)氣勢如虹,聯賽連勝,又贏咗白馬,士氣好好
3)so9+單比利好致命,我哋防反擊好廢
4)小花呢排fit翻,我哋都好驚死球 / 高空轟炸,啱啱輸阿仙奴果球就係好例子

Anyway希望小花踢到斷腳

冤有頭債有主
你咒返佢本人咪算囉
你而家講完,一陣疤狗cap圖拎出去公海咪又係煩
真係多得你唔少

平時出親都係杯賽, 對手無咁勁先覺得佢有力場咋

今季未打過阿同車

呢2隊真係冇咁勁嘅
妓軌抽成點?
唔記得睇

Arsenal v Napoli
Villarreal v Valencia
Benfica v Eintracht Frankfurt
Slavia Prague v Chelsea
4)盧卡古呢排fit翻,我哋都好驚死球 / 高空轟炸,啱啱輸里昂果球就係好例子

利申:曼迷,冇惡意
我覺得你哋係最低賤嘅對手
1)你哋有朵小花,將隊波提升咗一個層次
2)氣勢如虹,聯賽連勝,又贏咗白馬,士氣好好
3)so9+單比利好致命,我哋防反擊好廢
4)小花呢排fit翻,我哋都好驚死球 / 高空轟炸,啱啱輸阿仙奴果球就係好例子

Anyway希望小花踢到斷腳

冤有頭債有主
你咒返佢本人咪算囉
你而家講完,一陣疤狗cap圖拎出去公海咪又係煩
真係多得你唔少

究極豬隊友
無乜睇西甲,但巴塞防反好差咩?照計美斯哨牙so同丹比利都唔慢

差到極點,你諗吓普巴大步推上去果時影帝可以做d咩
btw丹比利唔出得,我哋要靠古天奴

妹冇以前祖咁快同輕又冇人拉邊
死隊完分分鐘俾番貴會gk

沙加都mark死佢啦 紏左成個禮拜都係咁

死疤狗未踢先求饒
作客我暴年等空難啦
又有人爆閘扮曼
只要唔比人炒10:2我就當贏左

唔會下話

你覺得出奇咩
又有人爆閘扮曼

你估係猁定妓?
曼聯係咪要轉咗先主場後作客?
曼聯係咪要轉咗先主場後作客?

近2場費特搶波幾強喎
控離腳就真係唔知佢做乜9

呢2場留意到 佢打反搶幾勁

馬迪係咪我地近年唯一一個算成功既防中?
就算費sir後期打433既喼神 廢柴 卡神都似工兵多啲
盲俠岩岩黎打防中就成日俾黑腸輪 小豬衛生波唔提了
fred買返黎以為頂馬迪防中 點知又係跑狗工兵 我不如回歸黑碧返黎打防中啦

卡神似工兵 ?!???
又有人爆閘扮曼

你估係猁定妓?

又有人爆閘扮曼

你估係猁定妓?

本身易估 但妓職業病幫猁含後好難估
點解抽親都咁惡打
只要唔比人炒10:2我就當贏左

唔會下話

撚羊會成為美斯既肉便器
呢2場留意到 佢打反搶幾勁

馬迪係咪我地近年唯一一個算成功既防中?
就算費sir後期打433既喼神 廢柴 卡神都似工兵多啲
盲俠岩岩黎打防中就成日俾黑腸輪 小豬衛生波唔提了
fred買返黎以為頂馬迪防中 點知又係跑狗工兵 我不如回歸黑碧返黎打防中啦

卡神似工兵 ?!???

好想快d教訓巴塞呢隊西波
點解抽親都咁惡打

冇期望既波反而有驚喜
有期望既通常得個吉
蘇B仲要教過兩次莫迪同卡迪夫城

Sob教卡迪夫城都係唔掂,返完挪威再黎曼聯又教得好好,我睇唔透

下游既好領隊(大sam,學神)未必識教上游 同時上游既好領隊都唔一定識教下游
可能sob天生大會命

search 下 so sir 帶莫迪時既成就啦
又有人爆閘扮曼

你估係猁定妓?

名係猁,行為係妓
又有人爆閘扮曼

你估係猁定妓?

名係猁,行為係妓

習總
死阿狗對拿玻里 抵撚死

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞