jump新連載 咒術回戰 (2)

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
見到樓上個55555忍唔住笑
出千呀而家?

btw 老師太強
要主角群加速進步一定要搞到佢出唔到場
一係殺咗佢 (撒亞人篇嘅悟空)
一係拖住佢 (娜美星篇嘅悟空間悟空)
一係搞到佢打唔到 (一日訓到黑嘅卡卡西)
全盛宿儺都未有獄門疆
咁又係
唔張五條暫時揪一揪走
主角群無成長空間
好唔捨得五條
五條唔回憶無可能拖得一分鐘,係見到夏油先咁
全盛宿儺應該唔會無端端回憶
五條唔係己經自己親口講過咩
全盛宿儺打落會好麻煩
但佢自己都係會贏
講姐,佢都只係可以用傳落黎既野去評估宿儺既實力
無下限屈左架喇
有無下限+反轉術式醫腦佢根本就立於不敗之地
再加埋領域佢想點打都得

唯一可以限制到佢嘅就係好似今次咁拖啲平民入嚟干擾
但當佢評估到如果留手會對更多人做成影響佢都係一樣會直接出手

所以宿灘再勁都好
打唔中五條都係無用
五條會贏宿儺既宣言一定唔係9UP
漏湖好似講過只要用比無下限更濃厚既術就可以打中五條漏湖得宿灘八到九隻手指都咁勁 全盛真係好難講個術會唔會勁過無下限
作者吹嫁姐
五條打佢個次話同做問卷調查冇分別
今次車站同一時間打3,4隻特級都係輕鬆
除非宿儺又有特別技能
如果唔係就咁將珊湖頭實力照手指數計X2 X3 X4完全唔夠打
so far 呢一套暫時唔覺得佢地會有咒力極限
(即係好似卡卡西唔夠查克拉用咁)
否則可以考慮係用超強嘅術式去進攻不斷消耗五條嘅咒力
令佢回復唔切
飽和之後就可以打到佢

同埋佢而家係用緊自動分辯埋佢身嘅係有害/無害
又可以考慮有無方法可以呃到佢個術式扮成無害飛埋去實際可以一擊攞佢命
要打中五條未吹宿儺個領域五條cover唔到未必中
我覺得用返「回憶」呢招對付返五條幾高明
之前夏油評佢得3-4隻咋
大自然產生既特級都係得幾隻手指
會有極限啦
回憶篇55555咪長開術式幾日差唔多chur乾
係個變態佬學左術式逆轉先可以長用長有
但係車站開完領域殺改造人狂chur左299秒佢都有攰樣
其實點解佢俾人HS 都可以復活?
逆轉術式瞬間回復?
根本打唔到持久戰 冇人質五條一野秒你
神以前都係人.....
好想知宿攤係咩術式 出過一次 好似幾型但完全唔知做緊乜
我偏向五條咒力如作者所講咁無限
就係因為五條係無限咒力所以拖延or人海消耗戰術對五條冇用
咁樣封印先至會變成對付五條悟既唯一解
chur 係chur 個腦,有反轉術式之後個腦都可以自己recover 埋
299 秒後個樣我估係因為殺人太多開始唔平衡
我想講好耐
其實個禁題係咪打錯咗
應該係''咒術迴戰''
唔係''咒術回戰''
Sor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞