[紫金升降機] NBA 2018-2019 regular season 討論區 (94)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
Divac都交咗幾年學費

Magic
呢幾年其實都幾慶player-GM
正式宣布雀最後衝刺爭zion
等油王入主變第個鏝
利申:軌
6:0
其實巫仲係咻爭緊入PO
westbrook 痴撚咗線
爆粗屌鳩jazz fans
Shut your fucking up la
外國個風向係全力插緊utah fans好撚無品
甚至utah唔deserve有一隊nba球隊
我腸輸硬
其實我都唔係搞得好清楚點先陣靚

舉個例子16-17開季

好多人笑鳩哈登個陣啦

beverley gordon(未打起) ariza ryan 嗰時嘅capela

thunder就

oladipo roberson kanter adams二奶等等

然後搶mvp嗰陣就話火箭個陣好勁

所以我覺得

靚唔靚咪又係睇結果
無米佬之前咪

戰犯bledsoe brogdon middleton 湖人棄將lopez

結果嚟睇咪靚

太陽咪柒

事實上我覺得大腸個陣入到PO我唔會驚訝
九成入唔到,似順其自然feel
to get down on my knees like you used to
小寶話個Fans講左呢句
我知
不過雷對雀永遠都好似有衝突發生
The coaching staff of the Los Angeles Lakers asked Magic Johnson to retain Brook Lopez and Julius Randle in free agency. The Lakers pivoted to JaVale McGee, Michael Beasley and Lance Stephenson on one-year deals.

快擇我名
收左錢要搞鳩西書等佢上腦
randle 得一年約?
不過鵝唔會畀佢走啦
lopez 一樣,鹿都唔會放佢走

你邊間學校
禾矛抽潮 禾淨係抽吾皇
你地要知道而家潮有兩隊波 ?
講緊舊年暑假,Magic力排眾議
係good move
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞