[紫金升降機] NBA 2018-2019 regular season 討論區 (94)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
開始覺得你係夫子
生命石啲signature move得返4成命中搏唔過
rubio可以諗諗,dragic更好
其實幾想要Paul Millsap
我唔預兩個位都簽到又後生又勁
Jabari + A頓
對面諗起都扯扯地
millsap伏硬

btw fa pg有tj mcconnell
後備
今年crawford係小廢, 不過覺得更衣室好咗(比起拳王, ariza ryno)
幾想要個champ pg/多年po pg, 就算george hill都OK, 雖然佢好似有啲懶
我諗millsap應該12-15M一年
都OK
tj mcconnell我覺得76會有方法留, 唯一防守好得來的真PG
冇轉AC
唔明你講乜
我真係紐迷嘛
中狀元就zion,頭三就morant,其他就trade pick
pf就saric(trade) mirotic portis aminu是但揀一個
理想就kd或者攞個pick試下換唔換到siakam或者jjj
後備依家個兩件廢青夠用啦
zion劇本去nyk唔洗諗
siakam我真係打J打到虛脫
saric mirotic portis我覺得全部原隊都好撚想續佢地
換唔換到siakam
出booker定ayton換啊
一件
法國仔算數了
saric portis 未必,至少唔係好撚想
米佬唔清楚情況
大腸2019 pick + obure sign and trade siakam,好似幾好
portis好撚勁喎
saric係現今最夾KAT啦
何況擺明taj都老化哂
d ff大諗頭到
可惜siakam個邊又要等kwahi留唔留
搞好耐
portis 博巫比夫子燈完有幾份閪約,續唔起
尋日先有人話簽gobert

禾杜
9up gobert仲有兩年約 唔換返嚟啦 同埋冇想像中咁啱小牛用
portis係勁,但好獨,類似kelly咁,勁唔勁一日一日計咁啦
想係想,但係咪好撚想就真係未必

saric 廢左好多,肯定唔係最夾果個
但空間形上得場既四號,肯定想要,但係咪好撚想就真係未必
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞