[紫金升降機] NBA 2018-2019 regular season 討論區 (94)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
佢越臨尾就越獨, temperment都越差
下下自己射, 入就英雄, 唔入都wfc西尾
不過都可以接受嘅, 仲後生
謝Bridges, oubre, ayton
又冇人想要西一
Booker, Bridges, oubre, ayton
金同勇都唔要西一..

我箭要
疲敵之計
令後面覺得有機爭西一消耗佢地
腸真係專贏強隊
勇 雞塊 湖 鹿
Bridges, oubre, ayton三個打防守好撚好
前兩個啲steal, 後一個啲roll out同blk
之後俾到波前場就booker做到finish

再一次唔撚識形容oubre, shot selection有啲on9, 好撚多TO
十場波, 三場好咁
唔撚識講summer要點
obure簽完pg pf有cap就續,或者清tj續佢
我地湖人都贏到 真心幾勁
留意到火箭仲要打兩場我腸
有冇代表簽和約
暫時都係放TJ>>>>Oubre
同埋寧願TJ用係trade入面(最好係PG, ball<->TJ更好), 11M的廿分球員應該幾吸引
不過我覺得oubre係15M, 我都會覺得唔抵
三場jazz
可唔可以打7佢地等露寶驚下
TJ問題係好玻璃同成個啞撚咁,oubre就好有passion,不過我最多都係接受oubre同tj差唔多價
Jazz, 箭各囉一場, 放過kings我覺得都幾好
你地唔係要tank咩,放比我地啦
之前倒水輸果場真係
TJ上季同今季啲傷都唔知有幾多成係真
上季我覺得唔多唔少想tank, 先屈佢傷
TJ話自己係更衣室上年好多野講, 唔知真定假

今場的Oubre真係值15M, 如果佢打到10場一半勁一半廢我都俾到15M嘅....
其實我心中最唔抵係同塞ot個場
個場真係贏硬
大奇蹟日
季中好讚成
一二月三分有排得20%, 但場場4,5 shot
又甩位又獨食
跟住開始好撚反, 依家變返唔識分
佢係有passion, 但有一期係有passion屌人, 自己唔知做乜鳩咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞