[紫金升降機] NBA 2018-2019 regular season 討論區 (94)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
player of the strong
有無人覺得金塊個Murray 好撚串
你識條鐵
玩射擊game廢
Odyssey 買season pass個ver平啲
送ac3 remaster 同ac6 remaster
呢隻野應該仲有得平
而且唔係FANS或者特別有興趣我建議你係玩下一集好過
按佢D套路下一集先應該係集大成最完善
主要係過年冇野做買啫 晚晚打都未完
打左74個鐘
買就出隻sekiro
有羅網區
睇睇人先
中立
係度9UP都OK
CP3+Zion+Booker+Ayton
咁樣入唔到西決真係乜都得

我地火箭要番Josh Jackson+Oubre+1st round pick就夠了
cls原來第一次
打埋呢下
[Sidery] The 5-man lineup of Tyler Johnson, Devin Booker, Mikal Bridges, Kelly Oubre Jr. and Deandre Ayton has been doing serious damage over the last five games. In 30 minutes, they have an insane NetRtg of +59.5 (147.9 OffRtg, 88.4 DefRtg), which is the best in the league this month.
CLS下年陶大腸會然戰勝歸來

淨係睇highlight
見到畢拿係76人 完全第四選擇黎
進攻陪跑多
Po應該多返波打?
波叔份閪約你要我用Tyler Johnson單換我都唔想換
唉都唔知佢係邊......
其實網絡的野....
彩過咁講句, 有咩不測其實大家都唔會知
夫子連dmc都麻麻地
點會玩sekiro
今年進攻收晒皮
近排除咗隻狼全部無興趣
主要係我唔啱玩hardcore game
我個心會跳得好快然後好驚然後太大壓力就唔想玩

GOW 最正
之後就gta 人中 witcher之流
訂唔到限定版
dmc咪同gow差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞