某傻鳩YouTuber odyleung上淘寶買假144hz mon當真 仲推薦朋友買

163 回覆
875 Like 21 Dislike
佢條片有slow motion
同埋150fps放落30fps到
剪片嘅software會自己變返做30fps
同時多左嘅frame應該會用黎做motion blur
所以唔會改變結果
亦即係話 唔關YouTube 30fps事
IT撚真係好撚煩扮專家笑9人但其實NO ONE FUCKING CARES
其實肉眼都睇得出
1500都叫合理少少
當然平野就一定有cut cost位
不過起碼唔係假野
買假野仲要推薦其他人買假野都可以唔care?
果然係中國人嘅習性
有無link 我又買黎玩下
20:56 睇左先講
有咩關係?
個mon就係扮緊144hz
你setting緊係有得set啦
實際出黎個畫面唔撚係wor
傻鳩
有冇link
有無計小左 IPS 同TN 個MS 反應
你咪繼續學條片個傻鳩咁
用大大舊錢買咗嘢都唔識分真假囉
成世做戇鳩仔啦你
係淘寶買左隻32寸1080p都係8舊水打ps4 ,唔追求144hz 既話係幾抵用
tn panel嘅pixel response time係快
只係代表ghosting會少
即係你影張相/睇片 睇落 佢白色嘅格數會少左
但一樣係連住 即係條白色格仔蛇會短d
ips panel嘅pixel response time就更慢
條白色格仔蛇會長d

跳格/skip frame同唔同panel嘅response time冇關係

點解會我認真答你
算抵嘅
之前Black Friday 24吋1080p 4舊水
自己上淘寶搵下, 同佢個價match返應該係盟達個隻2K 144
個網寫60係咪姐係唔係144hz
但係N卡果度有得較144hz
唔一定
如果你confirm你setting係set好左144hz
但係個網detect 唔到
你可以試下熄晒d tap 更新下chrome
如果仲係唔得
個網都有另一個測試嘅tool可以download
https://hardforum.com/threads/refresh-rate-multitool-exe.1423433/
咪係,完全唔知乜水wfc, 依家就有樓主上黎宣傳
我16年二千幾買左隻1080p144
好彩超到上165hz
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞