我想開個模型display鋪

220 回覆
15 Like 0 Dislike
巴打加油
好想快啲嚟玩呀
巴打加油
有無話喺邊間工廠?

當然有 不過無咁快公開住 費時有巴打走上黎乜都無得睇
地板會轉防火板
好想快啲嚟玩呀
巴打加油
有無話喺邊間工廠?

當然有 不過無咁快公開住 費時有巴打走上黎乜都無得睇

咁我繼續追post留意你嘅動向
睇見巴打嘅坐言起行,小弟欽敬

一腳踢係辛苦d 不過覺得幾有意思 人生多個目標

到時個模式會係點?
加油
巴打如需要design logo banner 之類我可幫手

巴打點聯絡

到時個模式會係點?

主要都係想提供一個靜靜地既地方比人擺模型同砌模型唔洗比屋企人屌。
所以會係半自助式 鐘意就可以上黎坐下,唔一定砌模型既,畫下畫整下其它野都ok
我自己就會想擺埋個書櫃係度放漫畫比人抖下果時睇下
出黎做野之後好似冇左砌高達嘅衝勁
收工返黎得閒都打下機禁下電話
模型都有幾盒買左冇掂過

到時個模式會係點?

主要都係想提供一個靜靜地既地方比人擺模型同砌模型唔洗比屋企人屌。
所以會係半自助式 鐘意就可以上黎坐下,唔一定砌模型既,畫下畫整下其它野都ok

擺埋個泵ok?唔厭棄既話借埋出黎用
反正係屋企玩又比人煩
出黎做野之後好似冇左砌高達嘅衝勁
收工返黎得閒都打下機禁下電話
模型都有幾盒買左冇掂過

我成個城牆都係

到時個模式會係點?

反正係屋企玩又比人煩

你想借出黎?我歡迎呀 不過比人玩壞左的話我擔當唔起喎

到時個模式會係點?

反正係屋企玩又比人煩

你想借出黎?我歡迎呀 不過比人玩壞左的話我擔當唔起喎

到時睇下咩環境先
玩壞有藉口買新
留名支持,呢排正需要個地方擺模型
地址係邊啊
留名支持,呢排正需要個地方擺模型

多謝 不過無咁快開
地址係邊啊

新蒲崗 不過詳細地址唔公開住 因為乜都未整好
商業登記已耶
商業登記已
商業登記已

記得一個月內申請埋WAIVE
商業登記已

記得一個月內申請埋WAIVE

咩黎
模型新手表示等巴打開業。可以黎學下嘢&交流下!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞