我想開個模型display鋪

220 回覆
15 Like 0 Dislike
RUN左間網店5年, 可以免費教你點樣網上宣傳 支持高登模型界
覺得幫到手第時教返我噴油就得, 屋企個海關唔比噴, 剩係手油
留名支持模型工場
會唔會考慮做埋成品買賣???
留名 巴打開鋪一定黎捧場
加油巴打!我都好想參與一份,支持你

多謝 努力中
巴打如需要design logo banner 之類我可幫手

會整
會唔會考慮做埋成品買賣???

可能會做代訂,不過都係下一步
RUN左間網店5年, 可以免費教你點樣網上宣傳 支持高登模型界
覺得幫到手第時教返我噴油就得, 屋企個海關唔比噴, 剩係手油

噴油唔難嘅
up
多謝各位巴打支持 真係li登有愛
我計劃都係會係fb開個page宣傳,會準備緊整個公司logo
櫃同檯凳會逐步添置,因為一次過買哂真係砌死自己。
多謝各位巴打支持 真係li登有愛
我計劃都係會係fb開個page宣傳,會準備緊整個公司logo
櫃同檯凳會逐步添置,因為一次過買哂真係砌死自己。

眾籌
我廿年無砌模型 上年開始買返黎砌
人大左 可以洗既錢多左 一次過可以買好多
但始終無細個時果種心機去砌 不過仲係對模型好有愛

對於你個計劃 我好有興趣去幫手
我諗小量資金都可以出到既
最近公司搬office 睇左好多地方 有個係尖東商場 平租都有返咁上下大 都岩做display room 或者我可以出租金黎比你地去用

有興趣傾下既email我留聯絡
Oklababy789@gmail.com
支持下,出資呢啲幫唔到手
不過捐下一百二百我都做到
我廿年無砌模型 上年開始買返黎砌
人大左 可以洗既錢多左 一次過可以買好多
但始終無細個時果種心機去砌 不過仲係對模型好有愛

對於你個計劃 我好有興趣去幫手
我諗小量資金都可以出到既
最近公司搬office 睇左好多地方 有個係尖東商場 平租都有返咁上下大 都岩做display room 或者我可以出租金黎比你地去用

有興趣傾下既email我留聯絡
Oklababy789@gmail.com

客氣了巴打
我都已經租左地方簽左約,暫時一心一意搞左呢邊先
巴打們都太客氣了
我呢個唔係咩大生意,錢方面我暫時都俾得起
眾籌等等都唔係太考慮住,因為始終如果當借貸俾我的話,我都唔肯定賺得返錢俾你地

我關心嘅只係出租櫃價錢。因為原意都係想俾人有個開心地方擺野,真係唔想定太高價
但做生意必需經歷一個過程 就係 投資 賺錢 回本 再決定發展還是調低價錢
我會傾向後者。。雖然通常都無人咁做
所以巴打們如果真係想捐錢的話,我會扣返落成本度再重新調整過價錢,等租嘅巴打盡量有個再相宜少少嘅價錢用到櫃
但我重申真係唔係好等錢洗嘅暫時

真係想捐少少幫助下嘅巴打們,暫時去我個寫甜故專頁度同我聯絡先啦 我未開模型櫃page

下星期會開始砌枱,試試個感覺先,岩會買多幾張
櫃身送到,但強化玻璃個未搞掂,所以未砌得住

我FB page (寫故用)

我FB page (寫故用)

send左去你PAGE, 希望你成功
呢D建議值幾千蚊架 , 人地D呃錢TALK同宣傳顧問都係咁教你
好興奮呀
眾籌
請問巴打最後去左邊到物色展示櫃?

send左去你PAGE, 希望你成功
呢D建議值幾千蚊架 , 人地D呃錢TALK同宣傳顧問都係咁教你

好值得參考
請問巴打最後去左邊到物色展示櫃?

淘寶買櫃身,強化玻璃覆香港做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞