2019年冬季日劇討論(4)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
其實我唔明點解青黃不接仲要逼啲有名氣既畢業
畢左業單飛又冇人氣
根本雙輸

仲有18分鐘
你覺得指原係被迫?
我覺得掉返轉係秋原康留唔住

出去可能無人氣
但接 job 自由度大好多
計埋抽伷同分餅
單飛搵嘅未必比係大團少

而且隨時結得婚
好match
指原再留低都冇乜意思,村內已經4次總選第一,村外又咁多job,佢唱歌又唔係特別突出,akb都只係踏腳石姐
指原有主持做應該冇問題啦
但其他原神七個班畢左業冇乜野撈
團內做得起嗰少數其實係一路搵時機畢業
唔係被迫

不過做完Produce48竟然引起班新一代有韓國公司睇中簽埋
簽泡菜公司其實唔知想點
泡菜一路都要靠打入日本市場
你就走返轉頭簽人地
算係咁啦
起碼拍劇都有咁上下戲量
akb泡沫 產能過盛
諗起一帶一路
肥恭
由利匡平 東大一次 通過

呢句型到,加埋之後同肥恭打眼色同埋表哥個興奮表現成件事好正
Trace幾好睇
終於要打大佬
表哥實係慘到仆街
最重要既日子都走埋出黎睇春見
姐係事業又無,女又無,諗起都登佢可憐
升中四了
毒男克服了一個又一個的考試,升上東大
毒男努力工作,依然單身。但他終於達成了心願,成為高收入人士
毒男年過三十,開始疑惑:「點解我已經係成功人士,但仲係無女?」
更令他驚訝的是,表妹同粉紅MK學生哥…
表哥
估唔到有撞車呢啲咁老土嘅劇情 結局寄望美和佢哋修成正果算
撞車真係超老套
韓劇咁
仲要搞到表哥跟唔到個大project
有啲唔同既 表哥大把女埋身但佢唔要姐
你做咩咁夜仲喺到
會唔會表哥最後同百田一齊
晚晚都5、6點先訓啊依排
我估會講百田繼續追表哥
表哥就逐啲逐啲咁接受佢但都係曖曖昩昩唔會一齊咁
日劇最興
Btw百田變翻原本既佢之後反而好cute
btw你抽唔抽到飛
埋尾唯一睇到會開心嘅得美和嗰pair
真性情好正 拍落個蠢春見隔離就更加正
諗起佢同福田雄一勁FRIEND,佢想做戲既話福田實搵佢。
福田拎一集天魔さんがゆく恥笑佢做AKB一姐。之後佢自己又客串一集做千金小姐。結果又俾其他角色恥笑話千金小姐都有唔靚0既。之後個角色又鬼上身又盛破壞形象。唔係本身好FRIEND真係冇可能咁樣玩。
家売るオンナの逆襲最後一集12.6%
全季都雙位數收視。
第12回 恋人にしたい女性有名人ランキング
https://www.oricon.co.jp/special/52660/
新垣結衣三連霸

Top 10
新垣結衣
深田恭子
綾瀬はるか
石原さとみ
有村架純
石田ゆり子
吉岡里帆
本田翼
松岡茉優
北川景子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞