[感謝Valencia] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [528]

1001 回覆
35 Like 6 Dislike
英狗球證真係睇反應做人, 尋日阿狗隻龍被人穿心腿因為夠大隻頂住冇事, 就黃牌算, 杜里拉中波踢中路斯扮下痛就紅牌, 唔怪之得普捷天奴話英狗唔岩用VAR, 本身尺度已經有問題
不嬲都睇傷俾牌
早幾年死神定依到艾度斷腳個下個tackle 不足以紅牌
不過球員都要啲時間適應下
由其是後衛 有var之後幾撚多pen
出年手球改例。乜柒body shadow 英超球証又可以鳩吹

講多少少
咩body shawfow
好似中手就吹
舒服仔入波
貼住心口呢?
射得好舒服呀,個波舒服到龍門都唔識撲
冇蓄意唔蓄意手球。隻手伸過所謂body shadow就可以吹
VAR 第一個奶野一定係屎波
場場都㩒人跳頂
角球拉衫打摔角
Sorry. 叫body shilouette 先啱

We've changed it to say the body has a certain silhouette," said Elleray. "If the arms are extended beyond that silhouette then the body is being made unnaturally bigger, with the purpose of it being a bigger barrier to the opponent or the ball.

"Players should be allowed to have their arms by their side because it's their natural silhouette."
其實係改左字眼姐, 更加貼近現時球證既吹法
事實上都係睇球證判斷
防守球員隻手係咪處於不必要位置 / 手同足球既距離 / 同有無改變足球方向
舒服呢球睇番真係不得了
漏得舒服射得更舒服
屌要熄聲睇
猁人旁述
唔畀人炒都偷笑,歷屆英超最廢嘅尾二隊

見得少?
想問做咩呢幾個topic都冇紅波波?好難搵post
清,你老母會比人屌
耐冇上黎
羊再窄d都入到啦金章呢腳
富咸廢到舒服仔都可以踢到motm咁
舒服仔傳得幾好
係都撚羊d手球啦
上季走甩左幾多次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞