[感謝Valencia] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [528]

1001 回覆
35 Like 6 Dislike
19歲黎講 好大隻下 一啲都唔單薄 英超同人撞都應該唔驚
18歲已經做緊隊長 有一定領導力 唔通就係我地想要嘅後防大佬?
雖然咁講冇乜志氣,但真係留力打阿妓好過,尋日羊普福已經又傷又攰
咁呢個我都認同 如果比佢cup到入8強 以而家人腳兩頭唔到岸仲仆街

有機會真係想去多次朝聖,一場睇哂反cup,妹妹12碼,平安鐘,最可惜係今場睇唔到hehe
咁既人腳輸1~2球都收貨, 和到真係超額完成
白lin適應完已經開始指揮隊友, 上場屌鳩fred叫佢咪撚死落黎後面
買到呢件起碼10年8年唔洗煩, 新李雲迪

射左
我射左兩次,買埋辛祖真係射十次都唔掂
歐聯過多2年先諗啦

週中出 chong gomez greenwood個班
前鋒打番起渣古嘅話駛乜買呀
好好執件 右閘/右翼 + 中堅 + 中場 都已經好好多
有冇人知Gribbin係咪玩完?而家好似好小聽佢個名
山齊士
右閘晶宮隻雲比沙加
彭利拿明顯係攻強守弱球員, 佢踢6號位完全冇料, 結果So b 要搵返普巴落去協助防守, 同埋P 今場係中間仲係好多失誤, 搵佢打sub 就得既
Neves
青訓大晒?有幾多個夠料上到一隊?唔買人點得
驚無得出呀
前鋒點都要入個後備
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞