[感謝Valencia] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [528]

1001 回覆
35 Like 6 Dislike
屌初初呢下我以為吹LKK
點會吹佢 本身已經帶緊波 睇唔清都唔好亂講喎
可能玩得多FIFA
尋日有球大碌右邊推左兩推之後傳左比渣古
渣古向前推 推甩左但又 kick下 kick下咁比佢拎返個波再橫傳
成個畫面好滑稽好好笑
點解c朗無事?
渣古有下扭過2-3隻係禁區
果下我諗 咁都仲攞到仲要傳到出去
不話傳得後左
問牙朗個健身教練
力量、速度同靈活可以平衡到
唔係貝查特咩?
但摩用佢做支點
呢球都見到英超球證幾痴撚線, 條友咁樣發茅飛埋黎冇紅牌
咁都紅去打網球啦
佢個去勢同起飛腳既高度,俾佢踢中腳實斷腳。踢中膝頭既分分鐘要收山。
呢下渣古太老實
如果佢順住個勢跌向場邊, 再抱住個膝頭碌幾下
應該有機紅牌
人渣士回歸英超第一場就輸波
sob又然
歐洲賽又無佢份, 降班又唔到佢
李城已經放緊暑假
其實C朗練大隻之後靈活度已經抵左好多
翼鋒技術,但搞到咁生硬
kepa雪得果一場又出得番 車仔廢到
蘇斯克查周六賽後再被問及何時正式出任紅魔領隊的問題,他就以開玩笑的方式回應:「我日前為來季的季票宣傳拍攝了照片和錄影,我懇求曼聯球迷購買我們的季票。而我亦相信假如廣告出現了我的樣子,但我下季卻不在曼聯執教的話,整件事會變得很古怪。」

蘇斯克查又透露了更多會繼續留在曼聯執教的證明:「我們活華特有見過面,我們討論了球隊在夏天應放放走哪些球員和作出甚麼收購,我們亦談論了球隊將來應如何發展,這是我初初執教曼聯時已經發生的事。」

教到咁都唔轉正既就叫木仔仆街死
大隻 C朗 D花巧野 只是原地插 只是靠硬爆去過人
對住有速度 有路數 咪比人守死 所以佢皇馬後期轉左少在邊線帶波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞