[感謝Valencia] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [528]

1001 回覆
35 Like 6 Dislike
盧卡古説道:“我們知道我們必須贏下今天的這場比賽,我們也做到了。這不是球隊表現最好的比賽,但我們肯定感到很高興。”

“我們在比賽的前10分鐘創造了很多機會,但最終我們贏下了比賽。我是一名前鋒,我想要讓普巴主罰點球,他最近狀態出色,也是球隊的重要成員。”

“我專注於贏球以及幫助隊友,今天教練又給了我一次機會,我們必須一場一場地踢,所有人在訓練場上都非常努力,我們準備好了迎接挑戰。”

原來lkk 叫普巴射
幾時先加返3粒豆呀個post
幾時先加返3粒豆呀連狗
原來lkk主動讓比普巴射12m
好偉大
阿9為左省人工 所以唔續藍斯
無錢真係慘
佩雷斯主席
理性講其實雲爺爺真係好勁 老闆長期唔放水 仲可以當年不敗奪冠 令阿妓係英超big6站一席位 好難想像老闆放水佢可以走到幾遠 可惜衰臨收尾幾年
下場打阿狗佢地冇拖雷拉
呢下要讚
Lkk 其實性格黎講真係冇乜野比人屌
又唔貪功 又唔多野講
冇得出就靜靜等機會

睇佢平時個人係幾單純,最廢果排仲同馬仔傾到好開心咁

肯聽教聽話,走位同支點能力呢2場幾明顯有進步

係7千萬買個中鋒返黎仲要教仔咁教D基本功有D 搞笑
咁又無衝突 果幾場後備落黎,羊推上去打翼都跑得快過佢
屌 d風向駛唔駛轉得咁快
之前屌人剩係識舉手指公...
咪係,之前舉手要波又比人屌,叫人走位又比人屌
但係呢個係事實喎
呢張相睇馬仔個西面樣 睇幾多次都咁好笑
我由頭到尾都冇屌過
屌 入幾球就上左神枱 咁快就唔記得左佢踢左幾多場閪波 晒左幾多入球機會!?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞