召喚熱愛淘寶的親[7]新春瘋狂淘,禁講集運只講產品

1001 回覆
13 Like 12 Dislike
親乜9
樓上巴打提天貓超市$99減$50個優惠係咪完左?

我本身都想淘呢款 但睇啲評價好似話唔穩

我都有睇過啲評價話唔穩,但我見大部份評價都正面,會唔會係個條友安唔好
不過我都係博下,真係唔穩,我叫我舅父轉幾口螺絲整實佢~

差評可信性高過正評啊親

唔緊要啦,賭博既野有贏有輸既!親!
我都有睇過啲評價話唔穩,但我見大部份評價都正面,會唔會係個條友安唔好

差評可信性高過正評啊親[/quote]

大件野都係唔好淘啦, 又唔係平好多, 質素又唔係話好

計落有咩閃失又要搞[/quote]

咁大件野我唔係未淘過既,都未試過中好大伏,做左好多功課先去淘,主要係香港搵唔到唔大唔細又有多收納空間既平價靚仔電腦台,呢張我真係好鐘意

差評可信性高過正評啊親

咁大件野我唔係未淘過既,都未試過中好大伏,做左好多功課先去淘,主要係香港搵唔到唔大唔細又有多收納空間既平價靚仔電腦台,呢張我真係好鐘意[/quote]
咁等你用後感

我本身都想淘呢款 但睇啲評價好似話唔穩

差評可信性高過正評啊親

唔緊要啦,賭博既野有贏有輸既!親!

淘寶最緊要睇"問大家"
買過/未買過件貨/賣家都會留言
果度唔會因為好評返現而有假好評
留言可信性高d
想買酸辣粉有冇巴絲買過

咁等你用後感

失敗與否都會貼上黎比巴打門睇下!

咁等你用後感

失敗與否都會貼上黎比巴打門睇下!

幾時先可以淘返野 瘋狂擺野入車
快啲到初十啦
個post 回得好慢 人呢

入曬谷啦

冇入on9谷

同埋呢到D人而家伸手多過買野
包膠最快都下星期尾
6號先開始有得淘
想淘對皮鞋玩下 有無巴打推介
有無巴絲有買過錶 求推介 同埋想入gp

係到傾啦

呢度無group 入乜group
都唔明D人點解咁中意入GROUP
高登搬過黎仲要GROUP都痴線
有無人想要麻將?42mm 144隻 打左五六次 無穿無爛
我張臺太細嫌佢太大
廿蚊放左佢 有袋 同 麻雀臺布
都唔明D人點解咁中意入GROUP
高登搬過黎仲要GROUP都痴線

好多post都係咁
傾傾下無啦啦開乜野telegram
見到telegram 呢個字就好反感唔知點解

係到傾啦

ok 想買男裝錶 有無推介
其實入telegram group好撚煩啲人係唔係都sd啲野出黎
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞