召喚熱愛淘寶的親[7]新春瘋狂淘,禁講集運只講產品

1001 回覆
13 Like 12 Dislike
電制求link x2
但絲打老母搵師傅換要幾錢
定屋企有男人幫手

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【英式插座港式英标13a三孔多用13A开关插座英标开关插座香港电源插】¥HHk07Own9D¥http://c.b1wt.com/h.2kbROY?cv=HHk07Own9D&sm=0b3033

我係呢款,隻色係pm 佢先用佢無上架
你地即管pm 佢啦佢真係好好人
制係爸爸裝的,佢原本就識
見搭水線火線個啲咁
唔識就真係唔好亂搞,一陣電瓜左
出去搵人換至少都慳到一大筆料錢
垃圾埇

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【HP/华萍手按脚踏垃圾桶有盖 创意塑料垃圾筒卫生间客厅厨房家用】¥xUOh7OBA1E¥http://c.b1wt.com/h.2kYFT4?cv=xUOh7OBA1E&sm=866d4f

龍床

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【狗窝猫窝可拆洗泰迪冬天保暖四季宠物窝比熊s小型金毛l大型犬用品】¥rbZL7m0onU¥http://c.b1wt.com/h.2kcapu?cv=rbZL7m0onU&sm=fdaaf9

碗架

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【S型单盘落地沥水厨房置物架不锈钢碗碟架双层滴水收纳刀架盘子架】¥MgKt7maxmC¥http://c.b1wt.com/h.2k1L16?cv=MgKt7maxmC&sm=17236c

電制開關
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【英式插座港式英标13a三孔多用13A开关插座英标开关插座香港电源插】¥2Ssx7mbkxO¥http://c.b1wt.com/h.2kcetM?cv=2Ssx7mbkxO&sm=5c5b69

巴打 求全部link

咪撚quote 圖呀你老母
有無人有淘過直髮夾,有無推介?

黎緊得張懶人梳化 唔知仲有咩好淘
電制求link x2
定屋企有男人幫手

電掣唔建議買大陸嘢,因為大陸標準係10A電流,香港係13A。建議買英國製造嘅MK電掣,唔算好貴,但香港比較難搵。
頭盔:香港只有合資格電工先可以合法安裝電掣
我想淘寶買植物,有冇計

用私集 唔做誠實的孩子就ok
不過最好搵d鋪近你個私集
正常1星期內都唔會死
電制求link x2
定屋企有男人幫手

電掣唔建議買大陸嘢,因為大陸標準係10A電流,香港係13A。建議買英國製造嘅MK電掣,唔算好貴,但香港比較難搵。
頭盔:香港只有合資格電工先可以合法安裝電掣

放心巴打,我買呢間係港式英標黎
佢有曬13A 20A 40A for 普通插座、冷氣機個啲
唔係買大陸標準
順帶一提,制後面啲五金做得好靚
有無大約100rmb wireless耳機推介?
有無人淘過書枱 想淘又驚唔穩陣

淘左呢隻,等黎貨
留名開年

有冇人買過食物用嘅 真空封口機

我之前淘咗個放咗係屋企好耐,冇咩點用過
你唔介意我可以送俾你

淘左呢隻,等黎貨

求link

過多幾日就會知
次次淘到無野好淘
過多兩日個購物車又大撚把野

淘左呢隻,等黎貨

我黎緊都想淘書枱
不過怕連埋運貴過香港買

想淘呢款
想問有無人買過波鞋防水噴霧?
得唔得?有無邊隻好用

淘左呢隻,等黎貨

求link

https://detail.tmall.com/item.htm?id=44945804433&spm=a312a.7700838.0.0.R8f7dY&_u=41f3qjhr9bd1

淘左呢隻,等黎貨

我黎緊都想淘書枱
不過怕連埋運貴過香港買

想淘呢款

我計過呢張黎到香港,接近300,我自己覺得都合理,上yahoo睇過都要700+
睇過宜家同實惠之類沒岩我心水一係成千蚊.....
淘寶呢張唔太大唔太細,剛剛岩我size,價錢都合理
就希望黎到唔好爛木,小左零件....

淘左呢隻,等黎貨

我本身都想淘呢款 但睇啲評價好似話唔穩
檢問下如果網面波鞋污糟左 可以點救
檢問下如果網面波鞋污糟左 可以點救

想*
我黎緊都想淘書枱
不過怕連埋運貴過香港買

想淘呢款[/quote]
運費$300? 其實淘寶真係多款+平過香港好多 係驚中伏啫

我計過呢張黎到香港,接近300,我自己覺得都合理,上yahoo睇過都要700+
睇過宜家同實惠之類沒岩我心水一係成千蚊.....
淘寶呢張唔太大唔太細,剛剛岩我size,價錢都合理
就希望黎到唔好爛木,小左零件.... [/quote]

淘左呢隻,等黎貨

我黎緊都想淘書枱
不過怕連埋運貴過香港買

想淘呢款

你呢款幾錢,都幾好睇簡簡單單,但收納位好似太小,除非你好小立雜野放~

淘左呢隻,等黎貨

我都有睇過啲評價話唔穩,但我見大部份評價都正面,會唔會係個條友安唔好
不過我都係博下,真係唔穩,我叫我舅父轉幾口螺絲整實佢~

淘左呢隻,等黎貨

我都有睇過啲評價話唔穩,但我見大部份評價都正面,會唔會係個條友安唔好
不過我都係博下,真係唔穩,我叫我舅父轉幾口螺絲整實佢~

差評可信性高過正評啊親
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞