召喚熱愛淘寶的親[7]新春瘋狂淘,禁講集運只講產品

1001 回覆
13 Like 12 Dislike
有冇男裝推介 之前買啲衫一係太薄一係太窄

上ig打anything_atg 有間鋪頭俾人篤爆賣淘寶野
有人狙擊開狙個ig 叫anything_atg.taobao
跟佢買過幾件,真係唔錯 無一樣中伏

好撚mk

一個又話太文青 一個又話太mk
你話連登仔點服侍?
有冇巴打有用緊天貓盒子?

有無link

http://c.b1wt.com/h.2N1JRk?cv=8Oek7uBebg&sm=39cd9f
之前我呢間買,一淘返利2千幾分

Thanks 巴打~但睇真啲原來入耳式黎
帶唔到入耳式 我淨係帶到apple個隻同啲頭戴式耳機

我都係咁 我用入耳式會頭暈

我塞都塞唔入 塞咗一陣都會彈返出黎

我買完即刻send一大堆字同圖俾我
屌睇錯 講緊耳機

無天猫,用緊樂視
無人想知再講

無天猫,用緊樂視
無人想知再講

睇唔睇到波?
忍不住又想買野. 真係上癮..............
之前見有巴打淘書枱
想問知唔知 有啲可以收埋張枱 用個陣放落黎
唔用個陣可以摺返上去當櫃門 個種書枱
要打啲咩關鍵字 &有無人淘過啲家品鋪頭好介紹
1999 希望有人明

我明你講乜,但係唔知個keyword 係咩
惟有幫推

好撚mk

你話連登仔點服侍?

衫唔係得一款架麻

你講完我都唔知係邊間淘寶店

你話連登仔點服侍?

衫唔係得一款架麻

你講完我都唔知係邊間淘寶店

膠左
之前見有巴打淘書枱
想問知唔知 有啲可以收埋張枱 用個陣放落黎
唔用個陣可以摺返上去當櫃門 個種書枱
要打啲咩關鍵字 &有無人淘過啲家品鋪頭好介紹
1999 希望有人明

我明你講乜,但係唔知個keyword 係咩
惟有幫推

https://world.taobao.com/search/sameSim.htm?nid=15604356418&type=similar&uniqpid=-1375133696&_input_charset=UTF-8&isWorld=1&spm=a312a.7700714.0.0.fDC8C4
參考下

我都係咁 我用入耳式會頭暈

我塞都塞唔入 塞咗一陣都會彈返出黎

[img]https://na.cx/i/3CB36R9.jpg[/img[img]https://na.cx/i/4737CyT.jpg[/img

我買完即刻send一大堆字同圖俾我

其實錯唔哂 佢情況只係耳隆太細
市面上有好多size幫到佢
亦有賣耳機鋪頭有種耳塞棉好似睡眠耳塞咁樣戴的
有冇巴打介紹藍芽耳機for iphone, 跑步踩單車用
有冇人試過自己係福田口岸附近攞?
想買d洗車野但係係液體黎
反正自己住元朗搭車都係好平去到

開爐一淘

我唔制呀
報告之前個旅行韓棉個睡袋都幾熱, 透氣一般.......
我諗純棉會好d. 不過重100g
但真係幾好用. 干淨. 寬度幾好. 我買咗加寬版.
想淘露營裝備 有冇推介?
特別想淘天幕
包膠

買左個大跑輪比熊仔鼠 旺角賣緊差唔多$200
電子磅好準 有幾個單位可以轉 整甜品勁方便
啲焗模性價比高 冇凹/花痕 活底唔會漏水
買多左個焗盤 做工好靚 包得好好 可以一次過焗多啲野
化妝掃好靚 抓粉力不過不失
包膠

買左個大跑輪比熊仔鼠 旺角賣緊差唔多$200
電子磅好準 有幾個單位可以轉 整甜品勁方便
啲焗模性價比高 冇凹/花痕 活底唔會漏水
買多左個焗盤 做工好靚 包得好好 可以一次過焗多啲野
唧花頭同袋未用 但十幾蚊有6個頭同袋已經抵曬
化妝掃好靚 抓粉力不過不失

髮剷用黎幫男朋友剪頭髮 好夠利 有2個頭 有得較距離
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞