召喚熱愛淘寶的親[7]新春瘋狂淘,禁講集運只講產品

1001 回覆
13 Like 12 Dislike
我想問下如果用一淘, 件貨返利都好高下
但係我用咗集分寶抵咗錢既話係咪冇得再賺佢個返利?

唔無無左,但係應該會跟比例少左

我想買個架, RMB50.16, 但見佢返利都有15.幾
但我又想用集分寶
iPhone 7 全屏玻璃 閃魔瘋狂入塵
有冇其他平又好嘅3d mon 貼

但我又想用集分寶

應該會有返嘅,不過未必返到15蚊幾
睇你用幾多集分寶

但我又想用集分寶

睇你用幾多集分寶

我有27XX 用完應該返得幾蚊
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/13/124439_c15020e79a7ffb98f8daf6a0375e94c3.jpg[/img]
有無巴打有類似手機架介紹,想要直企手機都唔易跌既
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/13/124439_c15020e79a7ffb98f8daf6a0375e94c3.jpg[/img[/url]]
有無巴打有類似手機架介紹,想要直企手機都唔易跌既

但我又想用集分寶

睇你用幾多集分寶

我有27XX 用完應該返得幾蚊

通常照比例計,你用二千幾集分寶即係比23蚊左右,應該回到6,7蚊左右
俾錢有冇得揀唔用集分寶,我用手機無得揀,焗扣
俾錢有冇得揀唔用集分寶,我用手機無得揀,焗扣

網頁版有

張台搞好啦,都幾穩陣,個台啲野未執完,仲係有啲亂,放住先
[img]ht://i.eservice-hk.net/upload/2017/02/13/128_6200f2dc85048a7f8c79c67ee84878d4.jpg[/img][img]ht://na.cx/i/05r12bQ.jpg[/img]

你個風扇點郁
[]

運費貴唔貴?
http://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?id=44945804433

好抵屌 不過運費應該係張台2倍價錢

應該無掛
[]

運費貴唔貴?

我都想知 想淘
[]

運費貴唔貴?

我都想知 想淘

運費係150左右港幣
但呢啲台係香港都要700幾,我上yahoo睇過,有張好似呢張,咁我宜家加埋運費當佢都係300啫,我覺得都值既,睇你點睇
你個風扇點郁 [/quote]
我老母格硬放上去,開實開得著,不過唔會比佢左右轉...

但係怕買到二手CPU

去tb買就係為咗買二手or洋垃圾

而家就係嘅
我買個陣時都無乜香港人玩洋垃圾

洋垃圾, 巴打介紹 SHARP 303 SH , 126人仔就有部.
Snapdragon 800 CPU ..
買咗兩部, 一部比老豆用, 用到依家....半年有多 抵玩
https://gd1.alicdn.com/imgextra/i4/824570052/TB27HBboXXXXXc0XpXXXXXXXXXX_!!824570052.png_400x400.jpg
多謝巴打介紹.

有無link?

同問 btw洋垃圾即係二手?

CPU同底版嗰類就係外國datacenter嗰啲大批換機
可能係純粹upgrade所以好多都重係100% work
一個1U server有兩粒CPU, 一隻機櫃42U, 幾十幾百隻櫃咁換
之後唔知點解啲零件流咗去唔同國家既二手市場

巴打有冇link
http://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?id=44945804433

難唔難砌
我喺另一間淘左張類似既
有無人見過有呢種畫,香港買要$150

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞