[救利只需一人] 利物浦 對 屈福特 2

1001 回覆
31 Like 5 Dislike
用奧歴治好過

上場奧歴治都叫搏到少少機會

史毒
戰術大師好似話轉陣
但應該無係鳩黎244就係沙拿放中間沙短放右
是但啦 反正都唔會攻架啦 WFC
Initial reports have suggested Firmino faces around six weeks out and the Brazilian’s fitness will no doubt be one of the main subjects of interest when Klopp faces the media ahead of the tricky assignment against the Hornets.
唔補強呀嘛
出下沙短啦,咪出大 ching喇
戰術大師好似話轉陣
但應該唔係鳩黎244就係沙拿放中間沙短放右
是但啦 反正都唔會攻架啦 WFC
會唔會有得睇屌摩係英超到表演
要迷摩了
三叉頭踢到二月先傷,執到啦
官網都整effect, 諗起神軒果球
些路迪確認,李斯特城要求與羅渣士洽商接任領隊一職,已允許羅渣士與李城直接談判。

br 復仇記
報恩
年年送6分
贏鏝
唔好畀鏝456刷得失球已經好好
屈福特近況如何
發現中式粉麵店 開始無做南乳豬手
食左兩間 打開餐牌發現無豬手真係好失望
係咪得返啲老野先食 而家無人食 所以無人整
我記得有隊聖誕冠軍 最後一定拎第二
近10場英超得2敗 一場熱一場車
個第一j 埋今日好啦
第二我寧願三四
識踢一定拎第四 直入分組賽
支持左屈福特下盤對冲
屋企附近有間整豬手/牛雜/牛腩面
天氣凍果時整翻碗
而家講即食快捷謀利

豬手咁考功夫時間 等淘汰
重心已變,全力歐聯,見到個希望

聯賽遙不可及,MC太癲利記又太廢個態

都係杯賽o岩踢,作客拜仁乜壓力都冇啦應該,冇人預佢出線,但我唔係
真係陰公 想整碗豬手米/撈粗都唔易
搵食啫!!
歐聯有希望
踢番自己既波啦...成撚日咁保守
我寧願盡力咁輸...都唔想咁樣
明奴真係6星期?唔好呢個時間咁啦..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞