[救利只需一人] 利物浦 對 屈福特 2

1001 回覆
31 Like 5 Dislike
有人話4-6 weeks
不過好多sources都唔可信
Thanks god
流料
Now係咪響利po攞料
明奴冇事就好
人無事 下季先做到世界冠軍架嘛
屌啦now發佈假消息
簽左中堅
Who
我自己都曾經好似F9咁扭親

要兩個禮拜先復元並且可以緩步跑
十八歲仔
新未來隊
應該仲係細路
足踝?
點同
人地成隊醫生幫助佢復元
你最多咪唔郁抖下 等佢自己好 挽下手整親個連冰都冇敷
Rhys Williams is a commanding centre-half who made his U18s debut in 2016-17 while just a schoolboy.

He has been at the Academy since U10 level and is a regular for Liverpool's U18s and U19s in the UEFA Youth League.

Rhys has also stepped up to Neil Critchley's U23s in 2018-19, making his first start at that level against Villarreal on November 21.
腳眼個關節啦總之

踢緊啲濕尻league極速跑再急停就扭到
仲響到自己都聽到
屌你以為啲醫生有神丹妙藥咩

感冒都唔會有一隊醫生就隔日好返啦
嚇燃死 跟車太貼
屌又9up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞