💳信用卡討論區(66) 西九免問勿覆 發問前先睇 #1—#3

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
如果你自動增值 earnmore 2%都算多

一係就simply cash / icbc 星座 1.5%
打多次登記電話可以查返登記紀錄
已經極速有負評
呢個post愈黎愈少正經討論
有堆無知小學雞係咪都負皮
yes
學生咪玩學生卡囉
比你有vs咪又係回雞碎咁多
你撚會買咁多野咩
一係叫老豆比60個你開囉
咁都好嘈
同vs真係唔難開同公廁
你當以前ae大頭咩
至少兩個月 少年你太心急了
2018年12月果份2%
咁以後post頭寫到明唔准問小斯之外再加埋唔准提申請卡拖卡批卡
假如聽日放60萬落hsbc 再即時/過一兩日申請vs,大唔大機會批?

定真係要放3個月先得?

利申年薪差有啲遠只可以靠資產申請
有無人收到
thanks bro
有無巴絲有興趣整渣打卡?仲有一個推薦人quota
經推薦 28/2/2019前申請 Simply Cash Visa 有100%現金回贈(簽$1000送$1000)額外有HK$300現金回贈 免年費可玩完即cut又得

有意請tg thx🙇‍♂
https://t.me/Lihkg91230

詳情
https://www.sc.com/hk/zh/credit-cards/simplycash/
Cut卡再申請唔洗

放過落洗衣機都無壞
有無巴絲有興趣整渣打卡?仲有一個推薦人quota

你係咪俾人屌得少, 定係隻眼生係屎忽度?
有個簡單問題想請教咁多位師兄, 如果覺得太簡單唔好屌我:

知道酒席好多卡都冇回贈,但想問清左少少,如果唔係擺酒,只不過係過時過節同屋企人出去富臨,明星之類嗰啲連鎖酒樓飲個早茶或者夜晚食一兩圍,會唔會都有cash dollar.

因為用緊hsbc vs, 揀左最紅飲食,來緊都幾多機會家庭聚會,睇下中唔中.

打過上hotline問,佢答我一對廢話,完全唔明
成日都cash dollar
俾恒生洗哂腦
Asia miles 改左制
日本由30000 miles 來回變左20000 miles就可以,係咪相對上儲miles 抵過cash back?
但日本你要咁好彩有位先

我想換五月大阪都試左好多日先叫有套 晏晝機去夜晚到 同 朝早機番

頭尾都冇左日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞