💳信用卡討論區(66) 西九免問勿覆 發問前先睇 #1—#3

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
來源?
有無多d detail 呀。
DBS black world mastercard 通常幾耐先批?幾耐收卡?
交齊資料,唔駛1個星期就收到卡...
中間冇收過SMS/EMAIL 話批左.
O! ePay Mastercard是一張可充值的虛擬白金預付卡,讓你於全球所有接受Mastercard的網上商戶輕鬆付款。所有以O! ePay Mastercard支付的賬項會從O! ePay賬戶直接扣除,預付模式,用幾多你話事。八達通O! ePay客戶可以在八達通App內即時開卡,即開即用。

限時優惠

現凡使用O! ePay Mastercard,外幣交易無任何手續費,優惠期至31/12/2019

首20,000名客戶使用O! ePay Mastercard累積消費滿$200或以上,即可獲贈$50回贈,優惠期至30/6/2019。優惠受條款及細則約束,按此了解條款及細則

https://www.octopus.com.hk/tc/consumer/mobile-payment/oepay-mastercard/about/index.html
得張aeon而家好多日本網都收銀聯, JCB愈來愈無用
仲有東亞張白金卡
東亞張白金都叫入到lounge
想申請張銀聯 貪去旅行無手續費
唔想申請財仔earn more
仲有咩option
tap&go
擁抱大媽區
即係tap and go
超你以為我無咩
(早期支付寶平5蚊個期買左好多綁係同一個戶口到
張卡好撚柒呀
同事叫我申請line個張工商勁港女唔想要
財仔果2張最正
同tap&go一樣,不過今年豁免就用得過ge
咁係每個月結算定係嗰個月唔夠都會累積落下一個月到?
星座 1.5%
我reg唔到Google Pay嘅contactless
淨係可以網上交易用

有無巴打reg到?
我都reg唔到喎
12. 我能否將我的O! ePay Mastercard加入Apple Pay,Google Pay或Samsung Pay?
不可以,O! ePay Mastercard目前不支援Apple Pay,Google Pay或Samsung Pay。
張compassvisa 我都唔記得免年費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞