絲入)有咩快速瘦腿既方法

176 回覆
233 Like 23 Dislike
乜咁多人覺得自己腳粗
我先係堅粗

我發現朝早起身小腿最幼
返到公司坐一個上晏 已經變到好粗
咁應該係肌肉型既粗 定水腫型既粗?

158cm 好耐以前53kg 宜家一直都係48kg
胸減到好細
但對腳冇乜幼過 認真
好sad
巴打都想問 小腿同大髀一樣粗
我覺得胸比較重要
4L我2.5L都覺得多 可能少做運動
但係做運動都去唔到4L喔 如果咪咪不定去廁所
我都唔求一碌竹 淨係希望睇上去唔好咁核突
我阿媽已經形容我對腳係河馬腳
可能你望上去都正常 但我係望上去唔岩比例
搞到真實體重冇50kg 但人地都以為我有
我中2同3 但隻腳唔粗 好多人話我腳瘦同直
訓覺唔曲住真係訓唔到
我覺得腳真係天生 有朋友肥左20kg 但隻腳都仲幾好睇
我呢兩個星期又係按摩同擺對腳埃牆。我一路都知自己腳粗,應該係呢幾年開始。腳瓜大舊,膝頭內側又好厚肉。我只係諗住因為肥咗。一個月前第一次去按腳,普通按摩地方啫。佢話我對腳水腫,同我按咗陣淋巴,好x痛。跟住我上網搵咗腳淋巴喺邊,自己按咗兩星期,唔係講笑,係好明顯啲肉細咗,線條好咗。最衰無用軟尺度過,但真係少咗肉。估唔到跟咗我咁耐嘅肥腳原來係水腫。
有跟coffee d 片做下運動
唔知係咪心理作用覺得真係firm左
但真係要持續 唔好似我偷懶
如果唔係會見唔到成效
唔知 食唔肥
食唔肥+1
Lm
Photoshop
人生最悲哀係減肥就一定減左胸先
肥就一定肥腳先

利申 下半身肥 已放棄自己
講真,只可以拉筋同打botox。利申絲 過來人
我成對小腿都係肌肉,係咪即係無得減
當你條女小1腿肌肉粗話3你老鼠仔你就唔會咁講
跳繩
方便又容易做
btw 做運動前後都要拉筋
否則一定粗
係咪著得多高踭鞋
我個種唔知同樓主一唔一樣 就係遺傳 然後上半身瘦 一肥就肥下半身先 以前減肥永遠減上半身先 下半身好似無變咁

以前跑步將小腿變埋做肌肉我覺得仲核突 打拳都試過 打咗2個禮拜個肚就變腹肌 但都係無瘦腳

近年放棄咗理佢 無做運動 不過食野習慣食得少咗就胃口都細咗 跟住對腳都瘦咗少少
打針啦
細個踩得單車多
D人唔係話踩單車可以瘦腳架咩
應該係細個亂踩唔識用力,谷爆左小腿舊肌肉勁發達
其實做運動減脂係全身整體減
天生粗腳嘅減到對波凹陷都未必瘦到小腿
打針可以暫時瘦小腿幾個月
永久要做整型手術
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞