絲入)有咩快速瘦腿既方法

176 回覆
233 Like 23 Dislike
水腫架話可以試下食野清淡d 唔好食咁鹹 同埋飲多d水 訓前兩個鐘都唔好飲水 又或者煲下紅豆薏米水飲
其實脂肪真係無得局部減 你可以試下跑步或者游水既 想無咁辛苦就試下踩單車
太過著重快速嘅話會令你嘅身體適應唔到 就算減完都會出現黑紋或者橙紋
你首先可以試下飲多啲水 排水腫 我一日飲大約4L 但都冇咩效果 所以先去睇中醫搞搞下半身循環
雖然我有做開運動身陳代謝都應該唔差 但都唔代表下半身循環好
我覺得腳粗好可能行路用左小腿肌肉
有同你一樣嘅問題
上身瘦到著 XS,下身要著 M / L
有一段時間節食加跑步先瘦返少少,著到 25 吋中腰牛仔褲(從來都唔係腰圍唔啱,而係褲管窄到就爆)
我都想求瘦腿方法啊
咁應該點行
唔用小腿力行 腳踭貼地
拉筋同按摩,夜夜都做,再訓係床擺對腳挨牆做10分鐘開始。
屌我都係我都會咁樣形容俾人聽
但好多時見你上身瘦就唔信你下身會咁粗大
係快減到呢個世界無肥婆啦
要有收穫一定要有付出 eg運動,diet
水腫做挨牆真係好有效,加埋按摩通下淋巴
按摩我會用膝頭,曲少少一邊膝頭然後擺另一隻小腿上去摩,超舒服,可以按軟番啲肌肉然後再拉筋修形
抽脂,唔太嚴重就溶脂針
屌 識十條女有條十一條女都話自己隻腳肥其實根本好正常
行路用錯肌肉 小腿會粗 改左佢
仲有拉筋改善線條

下身多脂肪我覺得跑步唔係好work 我跑完會脹哂 變粗

我下身有啲肥 所以都唔跑步 游水對我黎講幾work
男人腳幼到仆街點睇
點解女人咁鐘意食辣野
連frds都會當面笑我腳粗就唔係咁講了
都有好多女人唔食辣喎
畀多啲意志力啦
都係唔係好明點唔用肌肉行路
只有游水,自由式。每日游最一個鐘。肥腳唔好跑步,只會更難睇。
小腿肌肉形狀有 70-80%係天生
un腳
有冇人調轉?
下半身瘦到喊 但上身好肥
我咁嘅情況可以點做?做運動都覺得對腳支撐唔到好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞