LOL已經改到唔係人玩(2)

141 回覆
1 Like 7 Dislike
Lux可以點打yauso 中路
2季無打 今季打返rank
台服d人都唔係想贏既。。
簡唔岩路唔跳鳩玩
入黎送2個頭3分鐘準時走唔比你remake
雙排就一齊爆炸
我都唔知係我黑定家陣d人係咁
調整心態
無乜必要唔好禁tab睇。
打上路贏緊幫埋下面
隊友troll就單機到完場
早幾年打rank都有呢d情況 但無咁常見都叫上到去鑽
家陣玩到未打爆moon算係咁
人地唔理你齋食兵都可以贏你50+
叫打野輔助滾你雪球你喊都喊唔出
手殘向就用馬爾哈哈
利申 我低端 可請教其他高手
咪就係 有次打normal見犽宿 根本無得打
犽宿應該delete
我NG場已經好少用其他法師
因為一對上刺客人地一定用2招撚你
有幾可你個打野識用腦反制番?
1/3機會囉,咪又比位D高手笑你冇技術
1V1都輸,DEL GAME LA
yauso最煩係個盾
有兵堆最好離遠少少
出金人。
我覺得yauso煩過劫
除左佢練英同自己用馬爾,
其實冇乜有效反制方法
唔好諗住叫JG就解決到,
人地JG好少係傻
冇3隻唔好亂開波,分分鐘累死自己友
每場必ban yasuo
呢個版太勁
犽宿推線 你唔用e清兵塔底食唔到
已經唔想同佢打 但你企後排兵佢都會係咁出q3你 阻食兵
一打左4秒就e上黎a一下走人
打上路遇犽宿先死
大前提當然佢識玩。
出幾厚甲都好
吉幾刀比佢爆死
佢都唔明點解和平食兵YASUO都可以贏對面50+
又有風牆又有Q/E閃來閃去
最重要係一路出技一路食兵冇消耗
LUX用得幾多次技啊?
人地唔洗控魔你要控魔,做乜咁虐待自己先
Exact7ly
次次見到犽宿都頹玩
我主要玩ad 如果無位移更加難打
團戰風牆放得好 ad真係企左係度
由其玩ashe 對住yauso真係on99 大技block
三刀一件
最撚on9係石頭人 /lulu 一隻坦衝入去lulu開大 全部飛起哂接大技 完
打rank 成日見到小學雞, 打唔贏就賴隊友廢, 轉頭就送頭
點carry 都冇用啦,
我打開sup 最撚憎牙叔
對抗唔到對面牙叔 唯有雷尻用牙叔既隊友
舊版jax又點睇?
其實依家主要問題係riot不斷封殺其他新build新打法。
例如佢整英出黎係要打ap既,點知有人發掘到原來tank都好勁,riot即刻改英改item去封殺,例子有tank ekko,tank fizz等等。
呢d行為完全係扼殺遊戲既多元性,變到成隻game只能按riot所想咁去打,咁有咩意思?
想多樣性去打dota2
lol 跟本當番學咁有哂格式先易贏
大家都有格式有eq 先有場認真少少晚遊戲玩
而家新bulid既英根本勁到影響平衡 好似上上個meta既上路冰拳維克特 只出完個冰拳 同鬥士坦克單挑又得 會戰有控有輸出 仲要唔脆皮呢 呢啲影響哂game平衡既bulid點樣唔改?唔改個個跟風玩呢啲bulid就真係扼殺多元性喇
上次撞到次 上路Quinn jg 李星係咁住佢地我就等佢e上黎a我果陣q 佢 ,兩三次佢就爆左線
大部分yasuo都會無腦推+滑到塔下面打人
搵jg住爆佢就得
重點係 我要有技留住佢
我Q佢擋 JG又無技留人 有次我E完佢A一下 JG未出現 我想直Q 佢擋JG照衝 只會比佢係咁滑兵走人
之後試下JG出先啦 佢就滑兵左右走 到佢同JG打緊 咁我襯佢唔為意 Q佢 佢又擋埋
係,玩得yas一定狂推線
搵JG殺夠佢3次,一定灰
始終yasuo係counter lux ,如果對面識玩又有防jg意識無得打
你q佢用風牆檔 但風牆cd一定長過lux q 你咪襯果段時間q佢再叫 jg出黎gk
球女打yasuo點打好?我都知好過lux打但都唔易
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞