新垣結衣(25)那不過是個精神病

1001 回覆
154 Like 7 Dislike

見到360有即刻買左

睇左coco style

coco:我唔食得架,主人

但榮華臘腸狗食得

其實應該買隻狗日日去bb屋企附近既公園撚狗
橫掂榮華臘腸點都要出去玩
可以乘機識bb

屌你 我真係有諗過

知佢住邊咩??

之前bb上綜藝擺過露台張相出黎
應該有背景望到出面係邊度
再print出黎去東京問陌生路人

計角度難唔到痴線佬

日本都好多痴線佬
佢唔驚有人搵上門??

ip都唔使check應該得巴打先做到

我認真

見到360有即刻買左

但榮華臘腸狗食得

可以乘機識bb

屌你 我真係有諗過

知佢住邊咩??

計角度難唔到痴線佬

日本都好多痴線佬
佢唔驚有人搵上門??

日本痴線佬應該勁D
佢地可以全職痴線佬

計角度難唔到痴線佬

日本都好多痴線佬
佢唔驚有人搵上門??

結衣應該住高尚住宅 保安應該幾嚴密

見到360有即刻買左

但榮華臘腸狗食得

可以乘機識bb

屌你 我真係有諗過

知佢住邊咩??

計角度難唔到痴線佬

日本都好多痴線佬
佢唔驚有人搵上門??

我認真

病入膏肓

計角度難唔到痴線佬

日本都好多痴線佬
佢唔驚有人搵上門??

跟蘭丸學下師

求入寶庫 X 2
zionziont1992@gmail.com

星空巴 可唔可以重新add 多次我入drive
唔知點解dl 唔到劇 我仲有成套code blue 未睇
lihkgalalal@gmail.com 唔該哂

跟蘭丸學下師

係放狗都唔會去附近放喇
渣一渣車去遠少少放有幾難
痴線佬塗住雪肌精,滴住樂敦C,食住明治朱古力,飲住十六茶,帶住小雞拉麵備用,拖住臘腸狗撞Gakki嘅日子應該不遠了。

計角度難唔到痴線佬

日本都好多痴線佬
佢唔驚有人搵上門??

跟蘭丸學下師

決定喺官網補買結衣2009至2016年檯曆,如果有巴打想join(不限年份),請打開以下excel表,然後以註解方式寫低你要邊一年嘅檯曆、要幾多,同埋你嘅LIHKG user name。

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1gsNMOGV-Q9NSnEtN9lmBRVfjDv8NhmDQFRT-oGdKng4/edit?usp=sharing

星期六晚十二點截止,星期日落單。之後我會開個telegram group同join咗嘅巴打聯絡。

貨到面交。唔使prepay、落訂,講個信字。

多謝巴打
痴線佬塗住雪肌精,滴住樂敦C,食住明治朱古力,飲住十六茶,帶住小雞拉麵備用,拖住臘腸狗撞Gakki嘅日子應該不遠了。

痴線佬最高境界
決定喺官網補買結衣2009至2016年檯曆,如果有巴打想join(不限年份),請打開以下excel表,然後以註解方式寫低你要邊一年嘅檯曆、要幾多,同埋你嘅LIHKG user name。

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1gsNMOGV-Q9NSnEtN9lmBRVfjDv8NhmDQFRT-oGdKng4/edit?usp=sharing

星期六晚十二點截止,星期日落單。之後我會開個telegram group同join咗嘅巴打聯絡。

貨到面交。唔使prepay、落訂,講個信字。

多謝巴打

痴線佬最高境界

仲有邊行邊睇nylon同three little pigs
有冇人有逃恥結衣頹廢訓係到打機既cap圖

痴線佬最高境界

本身諗住養貓
諗諗下養腦臘腸狗好似抵玩啲

痴線佬最高境界

閒人巴最多逃恥嘅cap圖

痴線佬最高境界

本身諗住養貓
諗諗下養腦臘腸狗好似抵玩啲

如果係認真既呢D野諗清楚先好

利申: 貓奴

遲吓初音變結衣嘅日子都唔遠

如果遲啲一堆巴打組團遇到Gakki,全部即死,咁既話將會成為史上最奇怪既死因
如果遲啲一堆巴打組團遇到Gakki,全部即死,咁既話將會成為史上最奇怪既死因

死而無憾

結衣有無搞過fans meeting,真人現身宣傳?
好想飛去日本搵結衣

不敢想像
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞