新垣結衣(25)那不過是個精神病

1001 回覆
154 Like 7 Dislike
仲煩緊追番遠古時代既先 定近期先

大家入坑果陣係點追番d進度?

參考第一頁

三巨頭揀其中兩套睇左先
然後睇其他
最後先睇埋果套佢

半個鐘前

巴打竟然無打J半個鐘,好強嘅信念呀

咁到入到

半個鐘前

咁到入到

有d擔心巴打既健康

你個名 幾時改

半個鐘前

繼續bin

咁到入到

我諗開到(100) 都仲抽緊

訓覺

咁到入到

其實一路都好想知上次遊巴靜靜雞對住邊個打J?

唔通係第二個結衣
為左保護日本人正統既尊嚴,我不惜冒住比韓飯猛烈攻擊既危險
比個機會大家去取消日本TWICE提名資格,好大壓力
想喺度求求有無巴打可以施捨幾票去其他地區既林宣妤度
日本同韓國之間既恩怨我不懂,但馬來西亞同日本唔會係敵人

老實講
第一眼睇到日本個行有twice個名重以為打錯
唔search都唔知
不過既然唔關結衣bb事既野
who cares

韓團真係玩晒 咩國籍都一組咁出道 咁實贏啦
不過完全失去咗自己國家嘅獨特性
唔知點解我諗起got7嘅jackson

咁到入到

唔記得咩素人 不要再說了
一句講晒
我屌晒你地老母

無心鞭你
Sor

咁到入到

唔記得咩素人 不要再說了

有冇人睇完LH後 想睇埋堺叔d演出

老實講
唔search都唔知
who cares

韓團真係玩晒 咩國籍都一組咁出道 咁實贏啦
不過完全失去咗自己國家嘅獨特性
唔知點解我諗起got7嘅jackson

就係咁
宇宙漿你都唔會當香港藝人啦係咪

有諗過睇真田

睇哂成套真田丸
之前都有睇開佢啲劇

老實講
唔search都唔知
who cares

我知搞聯賽嘅巴打有壓力
但twice 嗰幾件應該比返韓撚內鬥係現實

睇哂成套真田丸
之前都有睇開佢啲劇

我都想睇
又有堺叔又有星野源

睇哂成套真田丸
之前都有睇開佢啲劇

除左真田丸睇哂 比睇哂結衣d劇仲早

睇哂成套真田丸
之前都有睇開佢啲劇

我都想睇
又有堺叔又有星野源

唔識形容 我覺得佢好有魅力 會有一種令人想睇佢演戲既感覺 sorry1999
2刷今日子 第8集今日子d反應好正

小花

睇哂成套真田丸
之前都有睇開佢啲劇

我都想睇
又有堺叔又有星野源

太長都無咁多時間睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞