新垣結衣(25)那不過是個精神病

1001 回覆
154 Like 7 Dislike
仲煩緊追番遠古時代既先 定近期先

大家入坑果陣係點追番d進度?

參考第一頁
新post留名 前幾頁篇野真係好好笑
如果可以加埋 雪肌精 入去就好
為左保護日本人正統既尊嚴,我不惜冒住比韓飯猛烈攻擊既危險
比個機會大家去取消日本TWICE提名資格,好大壓力
想喺度求求有無巴打可以施捨幾票去其他地區既林宣妤度
日本同韓國之間既恩怨我不懂,但馬來西亞同日本唔會係敵人

投票係投畀自己心愛既人 點解我要投給一個我自己都唔識既人呢 如有冒犯 我係到講聲sorry

hermanqaz@yahoo.com.hk

感謝巴打

我留咗
唔知係咪巴打未得閒

原來得
Thx 巴打

Yahoo 都入到google drive?未試過,唔知
Btw, 仲有人用yahoo.....

投票係投畀自己心愛既人 點解我要投給一個我自己都唔識既人呢 如有冒犯 我係到講聲sorry

提名程序唔算投票,不過你都岩既,無所謂無冒犯,你地咁支持呢項盃賽,我多謝你地就真

加油巴打 堅守立場 無懼韓撚
今日好多新巴打入坑

提名程序唔算投票,不過你都岩既,無所謂無冒犯,你地咁支持呢項盃賽,我多謝你地就真

係都明禎
睇完逃恥 比結衣BB迷到

依家想追番佢D劇

有無人有戀空高清BT種?

我搵到果D都死哂種

同埋唔知由邊套開始追起好

難得今日同聽日都係DAYOFF

睇完逃恥 比結衣BB迷到

依家想追番佢D劇

有無人有戀空高清BT種?

我搵到果D都死哂種

同埋唔知由邊套開始追起好

難得今日同聽日都係DAYOFF

留email就會有人帶你進入烏托邦

hermanqaz@yahoo.com.hk

感謝巴打

睇今日子

coco 巴打個樣

好撚陶醉
真係做人不如做狗

召喚臘腸狗巴打

好衰架 成日po我d相

好撚陶醉
真係做人不如做狗

召喚臘腸狗巴打

好衰架 成日po我d相

睇得出你份人夠真 又有愛心 做朋友一流

好撚陶醉
真係做人不如做狗

召喚臘腸狗巴打

好衰架 成日po我d相

做狗好似好過做十六茶

召喚臘腸狗巴打

好衰架 成日po我d相

你個名 幾時改

老實講
第一眼睇到日本個行有twice個名重以為打錯
唔search都唔知
不過既然唔關結衣bb事既野
who cares

好衰架 成日po我d相

你個名 幾時改

半個鐘前

老實講
第一眼睇到日本個行有twice個名重以為打錯
唔search都唔知
不過既然唔關結衣bb事既野
who cares

me too

好衰架 成日po我d相

你個名 幾時改

舊登已經呢個名

你個名 幾時改

舊登已經呢個名

以為問我

你個名 幾時改

半個鐘前

巴打竟然無打J半個鐘,好強嘅信念呀

你個名 幾時改

舊登已經呢個名

以為問我

你頭先答左 我都以為我自己get錯

你個名 幾時改

半個鐘前

巴打竟然無打J半個鐘,好強嘅信念呀

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞