新垣結衣(25)那不過是個精神病

1001 回覆
154 Like 7 Dislike

今日子好可愛 好想保護佢

鐘意今日子既唔會係壞人

好完美

今日子

忽發奇想

有無人知3D print 一個結衣bb出來要幾錢

print唔難 但你首先要有BB個3d model

我今晚幫你問下老婆俾唔俾我全身scan一次啦

佢想print 結衣bb巴打出黎咋

佢一早scan咗俾我啦
你地好勁
不過好奇問句,必要時會唔會諗住救返啲同行演員朋友上去
日本果邊除左結衣,後面果3個位已經名日實韓,好陰功,墊底果啲真日本發展既藝人

之前留言提名過可以再提名其他人?
我每飲完一支十六茶之後都會同我女朋友講分手
因為我知道, 佢已經唔再明白我

佢唔知道我o係搵十六茶所經歷過既有幾多

佢問我飲乜, 我真係唔想答佢

咖啡? 奶茶? 真係膚淺 
究竟我仲可以繼續忍受自己既伴侶將d有咖啡因既飲品放入口 

每枝十六茶都經過結衣開光,零咖啡因 

係經過歷煉, 係經過可愛既洗禮 

每一枝都有佢既歷史,佢既故事 

咖啡究竟有d乜? 根本就好似d白痴港女咁, 一無所知, 戇鳩鳩, 生勾勾 

我恨我既人生唔可以好似十六茶 

搵到咁多好既伴侶, 跳舞, 唱歌, 浴衣, 口號..各有特色 

亦搵唔到咁多知音人, 

有時侯, 我自己一個坐o係街邊飲十六茶 

我覺得自己係孤獨, 我覺得呢個世界係冇人明白我 

我買左盒MeltyKiss, 我望住盒入面啡色既朱古力 

我望唔透, 我望唔清究竟呢個世界仲有幾多野我係掌握到 

我好迷茫 

我離開間七仔, 我俾錢既時侯發覺有個OL飲緊十八茶 

我望住佢, 佢望住我 

我地互相點點頭 

我好激動,
原來呢個世界仲有人買錯咁白痴

我忍住淚水 
走出七仔, 擔起支Pocky, 

頭都冇回就走返屋企 

或者個OL會問, 呢個痴線佬做乜柒 

我唔知道 

o係呢一刻
我覺得我係屬於Gakki

痴媽根

潮文

呢段好笑

痴線

符合主題

雪肌精絲打有無咩感想
笑撚到我痴左線
放假要爬文搵返頭幾個post d入教宣言先
呢篇野真係可以bin到絲打2046

痴線

符合主題

雪肌精絲打有無咩感想
笑撚到我痴左線

我覺得要po埋binc啲野添 笑死
屌你老母係街大笑俾人當on9仔

符合主題

雪肌精絲打有無咩感想
笑撚到我痴左線

暫時有幾多樣野binc
Yui Chan
遊車河
18茶
Gay佬

雪肌精絲打有無咩感想
笑撚到我痴左線

暫時有幾多樣野binc
Yui Chan
遊車河
18茶
Gay佬

ming少

符合主題

雪肌精絲打有無咩感想
笑撚到我痴左線

暫時有幾多樣野binc
Yui Chan
遊車河
18茶
Gay佬

雪肌精絲打有無咩感想
笑撚到我痴左線

暫時有幾多樣野binc
Yui Chan
遊車河
18茶
Gay佬

遊車河已取代左打J

符合主題

雪肌精絲打有無咩感想
笑撚到我痴左線

暫時有幾多樣野binc
Yui Chan
遊車河
18茶
Gay佬

真係好經典

暫時有幾多樣野binc
Yui Chan
遊車河
18茶
Gay佬

雪肌精絲打有無咩感想
笑撚到我痴左線

暫時有幾多樣野binc
Yui Chan
遊車河
18茶
Gay佬

ming少

其實ming少係邊個 有咩事啊

雪肌精絲打有無咩感想
笑撚到我痴左線

暫時有幾多樣野binc
Yui Chan
遊車河
18茶
Gay佬

ming少

C drive貼圖大法

ming少

C drive貼圖大法

暫時有幾多樣野binc
Yui Chan
遊車河
18茶
Gay佬

ming少

C drive 貼圖

暫時有幾多樣野binc
Yui Chan
遊車河
18茶
Gay佬

每個post都會記得一次

ming少

C drive貼圖大法

有印象喇 一堆亂碼咁 唔掛得知我冇留意skip咗

暫時有幾多樣野binc
Yui Chan
遊車河
18茶
Gay佬

遊車河已取代左打J

今日個女同事喺公司大大聲話收工同MK仔去遊車河,我一諗起遊車河就笑而不語
上面篇潮文要俾返credit呀雪肌精

暫時有幾多樣野binc
Yui Chan
遊車河
18茶
Gay佬

遊車河已取代左打J

今日個女同事喺公司大大聲話收工同MK仔去遊車河,我一諗起遊車河就笑而不語

叫佢安全至上

暫時有幾多樣野binc
Yui Chan
遊車河
18茶
Gay佬

遊車河已取代左打J

叫佢安全至上

仲有伊藤園

每個post都會記得一次

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞